Addig pukedlizett a magyar ellenzék háborúpárti koalíciónak, hogy az végül szőröstül-bőrüstül lenyelte – csípős kritikát kaptak az EP-be becsekkolt baloldali politikusok

2024. július 19. 18:00

A magyar kormánypárt valóban elszigetelődik, de csak a háborúpárti koalíciótól, amelynek tagja a Brüsszelnek pukedliző magyar ellenzék, reagált a politikai igazgató a DK-s vádakra.

2024. július 19. 18:00
null

Nyitókép: Facebook

Ki tudja, talán a 180 megtekintéses Tik-Tok-videóját kívánta feledtetni Dobrev Klára, a DK EP-képviselője, aki péntek reggel hosszú posztban árulózta, illetve „Európa legmagányosabb miniszterelnökének” nevezte Orbán Viktort.

Ezt is ajánljuk a témában

Szerinte a parlament 3. legerősebb frakciójával rendelkező magyar kormányfő „eljelentéktelenedett” és vereséget szenvedett, mert nagy ellenfelét, a számos botrányba keveredő Ursula von der Leyent stabil többséggel újabb öt évre megválasztották az Európai Bizottság elnökének.

A Gyurcsány-párt alelnökének posztjára reagált Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Ő közösségi oldalán azt írta: az elszigetelődésről beszélő Dobrevnek ezúttal igaza van, de nem úgy, ahogy ő szeretné.

A magyar kormánypárt valóban elszigetelődik, de csak a háborúpárti koalíciótól, amelynek tagja a Brüsszelnek pukedliző teljes magyar ellenzék.

„Mi ezzel szemben egy új békekoalíciót építünk - Európában és szerte a világon a legfontosabb politikai szereplőkkel egyeztetve. Valóban, ki így, ki úgy… Háborúpártiak Brüsszel szolgálatában vs. békepártiak Magyarország szolgálatában. Szép új világ!” – szögezte le lent is olvasható posztjában Orbán Balázs.

 

 

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­­r­­t­­é­k­­e­l­­­d­­ ­­a­ ­s­z­­e­x­­­i­­­ ­­p­­u­­n­­c­­i­­­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­.­𝐅­𝐔­­𝐍
tapir32
2024. július 22. 11:39
Az EU vezetői semmit nem tettek a békéért. Aljas, erköcstelen alakok! Orbán és Fico a kivétel.
tapir32
2024. július 22. 11:34
Nem számít, hogy miért akarják mások halálát! További emberek halála és megnyomorítása nélkül kell rendezni az Ukrán helyzetet! Zselé pontosan ugyanúgy halálba küldi az embereket mint Putyin. Egyik sem akar tárgyalni a békéről! Ebből a szempontból nincs különbség közöttük! Halálba küldik a népüket! Orbán Magyarország, az ukrán és az orosz emberek érdekeit képviseli amikor békét akar! Deák Ferenc azért volt a haza bölcse, mert kiegyezett, mielőtt az egész ország ráment volna az ellenállásra. Mióta etikus emberek halálát, megnyomorodását akarni? Egy absztrakt elv vagy az emberek élete a fontosabb? Mindig az életet kell választani! A dolgokat utólag rendezni lehet, helyre lehet hozni de, feltámasztani nem lehet senkit sem.
tapir32
2024. július 22. 11:31
Olyan buta az ellenzék, hogy azon a közhelyen alapul a tevékenysége, hogy az "ellenzéknek mindig mindenben elleneznie kell a kormány politikáját". Így kerülnek hetente önmagukkal, a valósággal és a józan ésszel ellentmondásba! Gondolkodás nélkül egy buta közhelyet erőltetni az, iszonyatosan tompa agyra és éretlenségre vall. Nem csoda a 4x2/3. A szellemi teljesítményük a tagadásban merül ki. A tagadás nem önállóság, hanem függés a tagadottól. Ez, az infantilis függés állapota.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!