Váratlan helyről érkezett hatalmas pofon Magyar Péternek

2024. július 10. 10:16

Erre senki sem számított.

2024. július 10. 10:16
Magyar Péter
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Fotó: AFP/ATTILA KISBENEDEK

„Vásárhelyi Mária volt a Klikk TV Mélyvíz című műsorának a vendége. Orbán Viktor egyik legnagyobb hazai ellenfele, a rendszeresen és menetrendszerűen nagy vehemenciával, ugyanakkor sértődötten nyilatkozgató szociológus ezúttal a diszkóbotrányáról elhíresült Magyar Péterről mondott szokatlanul kemény véleményt:

»Rémülten és csodálkozva figyelem, hogy a baloldali és liberális szavazók egy része egy olyan embert támogat – majdnem fenntartások nélkül –, akinek alig van olyan mondata, amivel amúgy egyetért egy baloldali-liberális ember. […] Nem hiszem, hogy ezzel a koncepciótlan, ide-oda kapkodó, igazából tartalmatlan politikával hosszú távon felszínen lehet maradni, őt egy politikai divatjelenségnek gondolom. A kilátástalanság és reménytelenség termékének látom őt, ahogy Márki-Zay Péter is az volt.«

Vásárhelyinek igaza van, Magyar elvakult követői bizony fenntartások nélkül mennek utána. Már a saját szemüknek sem hisznek, a dollárbaloldal új figurájának vérlázító, gusztustalan diszkóbotrányát is elnézik neki.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. július 12. 13:54
MP EGY PATKÁNY NEM EMBER!!!CSAK AZ A BAJ HOGY 1.3 MILLO PATKÁNY ÉL MÉG RAJTA KIVÜL ITT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem
2024. július 12. 04:36 Szerkesztve
Sokatmondó a választóiról, hogy mi mindent néznek el neki, de ennél is súlyosabb, hogy fogalmuk se volt, kire adják a szavazatukat, hogy mit akar és általa, a listáján kiket juttatnak be az EP-be.
Csakcsöndben
2024. július 12. 03:33
Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak, nagy bánata van a propagandistának. Szeretne elmenni, ő is útra kelni. De helikoptert sehol se tud venni. Kapkod fűhöz-fához, szalad a vargához, fűzfahegyen lakó Varjú Varga Pálhoz. Azt mondja a varga, nem ér ő most arra, mert ő most a csizmát Rogánéknak varrja. Tiborcnak, sleppnek, Orbánbikának, kár, kár, kár, nem ilyen akárki fiának! Tiborc is, Lölő is, az orbánbika is, helikopterre ült azóta a Deutch Tompika is. Csak a propagandistának szomorú az ének: nincsen helikoptere máig se szegénynek. Keresi-kutatja, repül gallyrul gallyra: "Magyar Péter hülye" - egyre csak azt hajtja. Legnagyobb bánata Szegény propagandistának, Hogy Magyar nem lehet egyszerre buzi És lányzaklató állat.
szabobela
2024. július 11. 22:38
Milyen újságírók vagytok? Értitek a szavak jelentését? Milyen hülyeség, hogy Orbán ellenfele? 1. Nem azonos szinten mozognak. 2. Ha azonos is lenne, akkor sem volna az!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!