Úgy megrúgta a karateedző, hogy bepisilt a hatéves kisgyerek – az edző szerint ez a média által generált lejárató kampány

2024. július 24. 19:06

Az edzésről bármikor ki lehet menni a mellékhelyiségbe – reagált az ATV Híradónak a karateedző.

2024. július 24. 19:06

Nyitókép: Képernyőfotó

Az RTL Híradó nemrégiben megszólaltatta annak a hatéves kisgyereknek az édesanyját, akit egy kalandparkban karateedzője brutálisan felrúgott. A elmondta, hogy a jászberényi karate klubban A. Tibor úgy megrúgta hatéves gyermekének bordáját, hogy az bepisilt. „Döbbenten olvastam az önök levelét. Semmi ilyesmit nem tettem. 

Ez is része annak a média által generált lejárató kampánynak, amely napok óta zajlik ellenem” 

– reagált az ATV Híradónak a karateedző.

A. Tibor felvetette a kérdést, hogy miért nem fordultak hozzá vagy az egyesülethez közvetlenül az „állítólagos bántalmazást” követően, ha valóban ilyen esemény történt. Elmondása szerint az ilyen korú gyermekek sporttudományos és sportpedagógiai elvek szerint „általános képességfejlesztés és mozgáskoordináció” képzést kapnak, és küzdő játékaik során nem történhet ilyen incidens, mivel nem végeznek „kontakt elemeket”.

Hangsúlyozta, hogy a küzdelmeket szermunkával, bokszzsák használatával és képzelt ellenféllel végzik. „Több évtizedes pályafutásom során még hasonló esemény sem történt. Az edzésről bármikor ki lehet menni a mellékhelyiségbe, amely mindössze egy méterre van a gyermekek termének bejáratától” – zárta nyilatkozatát A. Tibor.

 

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­­é­­k­­e­­­l­d­­­ ­­a­­­ ­s­­z­­e­­­x­­i­ ­­­p­­­u­­­n­­c­­­i­­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
zsolti123
2024. július 25. 12:47
Érdekes, ezt a hírt csak a kommentek frissítése után lehet látni: tv2play.hu/tenyek_plusz/tenyek_plusz_adas_2024__julius_19__pentek POKOLI DRÁMA! - Kameránk előtt omlott össze, kikészült az interjú közben a nő, akit állítása szerint többször megerőszakolt a karateedző! Az a férfi, aki felrúgta a kisfiút és életveszélyesen megfenyegette!
Conduct
2024. július 24. 23:25
Agócsnak börtönben a helye ahol minden este egy kan cigány a térdére ültetné és simogatná a buksiját.Gyermekkel ilyet nem teszünk.Fôleg nem máséval.Minimum öt évet neki!
lefty67
2024. július 24. 22:43
Végén még kiderül, hogy ő Hasfelmetsző Jack? Rendőrségi, bírósági ügy. Ők derítsék ki, mit csinált ez az ember! Unalmas már ez a licit!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!