Tragikus baleset Hévízen: elhunyt Petrovics János olimpikon

2024. július 10. 07:05

A helyszínen tartózkodó munkatársak azonnal a segítségére siettek, és a mentők is gyorsan megérkeztek, de az egykori magyar olimpikon életét már nem sikerült megmenteni.

2024. július 10. 07:05
null

Nyitókép forrása: Wasserman Boxing Youtube-oldala

 

Hétfőn délelőtt tragikus baleset történt a hévízi Ensana Thermal Aqua szállodában, amikor is a felújítási munkálatok során egy leomló fal maga alá temetett egy munkást. Az áldozatot, egy 52 éves dombóvári férfit, a helyszínre érkező mentők többször próbálták újraéleszteni, de az életét már nem tudták megmenteni – írta meg a Világgazdaság.

Ezt is ajánljuk a témában

Később kiderült, hogy a szerencsétlenül járt férfi Petrovics János volt, aki 1992-ben, Barcelonában képviselte Magyarországot az olimpiai játékokon ökölvívóként.

A keszthelyi rendőrkapitányság halált okozó, foglalkoztatás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségének ügyében indított eljárást.

A Danubius Hotels Zrt., amelyhez az Ensana Thermal Aqua szálloda tartozik, közleményt adott ki a tragédia kapcsán. 

Az Ensana Thermal Aqua szállodában zajló felújítási munkálatok során, munkabaleset következtében, sajnálatos módon elhunyt egy, a társaságunk szerződött partnere képviseletében a munkaterületen tartózkodó szakmunkás

– írták.

Hozzátették, hogy a helyszínen tartózkodó munkatársak azonnal a sérült segítségére siettek, és hamarosan a mentők is megérkeztek, de az 52 éves dombóvári férfi életét a szakszerű ellátás ellenére sem sikerült megmenteni.

***

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:35
🍓 ️ ­É­­r­­t­­é­­­k­­­e­l­d­­­ ­a­­ ­­­s­­z­­e­­­x­i­ ­p­­­u­n­­­c­­­i­­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
Bitrex®
2024. július 10. 09:08
Egy olimpikon segédmunkásként egy építkezésen? Ott valami nagyon félrecsúszhatott az életében.
rockercicc
2024. július 10. 09:02
R.I.P! Botlábú gecit ilyen nem fenyeget, az nem megy el dolgozni a büdös életben, mert a bőre alatt is (köz)pénz van!
ihavrilla
2024. július 10. 08:49
??? Eddig két hír volt - sőt Petrovics halála megelőzte - az a történet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!