Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Szijjártó Péter: Párbeszéd nélkül nincs megoldás erre a háborúra

2024. július 05. 19:56

A külügyminisztert a békemisszióról kérdezték az újságírók.

2024. július 05. 19:56
null

Nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP

Nagyon őszinték és nyitottak voltak a tárgyalások – mondta Szijjártó Péter Moszkvában egy újságírói kérdésre. Az ukrajnai rendezésről és a kétoldalú kapcsolatokról tárgyalt a Kremlben pénteken Vlagyimir Putyin és Orbán Viktor. A hivatalos útra a magyar miniszterelnököt Szijjártó Péter is elkísérte, aki további kérdésként megkapta, hogy „mit válaszolna az európai partnereinek, akik erőteljesen kritizálták az Ön moszkvai látogatását?”

A külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán megosztott videójában így válaszolt:

Először is szuverén ország vagyunk, tehát nem hiszem, hogy oda kellene figyelnünk az ilyen jellegű kritikákra.

Másodszor pedig az idő már igazolta az elmúlt két és fél évben, hogy párbeszéd nélkül és anélkül, hogy nyitva tartanánk a kommunikációs csatornákat nincs megoldás erre a háborúra. Ez tehát az egyedüli út arra, hogy megoldást találjunk erre a háborúra.” – tette hozzá Szijjártó Péter.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-123
2024. július 08. 14:45
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­­é­­­k­­­e­­l­­d­­­ ­­a­­ ­­­s­z­­e­­­x­­i­ ­­­p­­u­­­n­­c­i­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Ernest01
2024. július 06. 13:20
"Szijjártó Péter: Párbeszéd nélkül nincs megoldás erre a háborúra" Tőlem vihetitek Karácsonyt meg a többi piócát,csak könyörgöm hagyjátok ott valahol sok ezer kilométerre Pesttől. XXD
kokrowatz-0
2024. július 06. 11:49
a német külügyminisztert meg nem fogadta a csirkefejű. ennyit a kommunikációs csatornákról.
FeketeFehér
2024. július 06. 10:53
csapláros "Putyin VILÁGOSAN megmondta: a Krím és benne Szevasztopol ÉVSZÁZADOK ÓTA az övé volt és maradt" Ugyan, mond még hogy "ősi orosz föld", meg "Oroszország Anyácska", és akkor még jobban röhögök. :)))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!