Rendőrök szállták meg a BKV járműveit, nem akárkiket fogtak el

2024. július 11. 09:32

A BRFK a BKK-val kötött stratégiai partnerségi megállapodás keretében júniusban több ellenőrzést végzett a közösségi közlekedési járműveken.

2024. július 11. 09:32
null

Nyitókép: Képernyőkép / hirado.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Budapesti Közlekedési Központtal (BKK) kötött stratégiai partnerségi megállapodás keretében júniusban is több ellenőrzést végzett a közösségi közlekedési járműveken. A megállóhelyeket és azok környékét is érintő akcióban több embert elfogtak.

A BRFK csütörtökön a police.hu oldalon azt írta, hogy a rendőrök június 6-án a 72-es és a 83-as trolibuszok vonalán tartottak akciót, amelynek során az egyik megállóban egy garázdaság miatt körözött férfit fogtak el. A 1-es és 1A villamosok vonalán június 12-én egy szabálysértés miatt keresett embert fogtak el az egyik megállóban – tették hozzá.

A 4-es és 6-os villamosok vonalán június 28-án négy, különböző bűncselekmények miatt körözött embert fogtak el, illetve állítottak elő.

Köztisztasági szabálysértés és közterületen történő szeszesital-fogyasztás miatt egy-egy helyszíni bírságot szabtak ki, egy emberhez pedig orvost kellett hívni. A közlemény szerint a járatok vonalán a rendőrök a közúti közlekedési jogsértések esetén is intézkedtek: előállítottak egy ittas autóvezetőt, és több bírságot szabtak ki vezetés közben kézben tartott mobiltelefon, elsőbbségadás elmulasztása, záróvonalon megfordulás, irányjelzés elmulasztása, tilosban megállás és biztonsági öv használatának elmulasztása miatt.

(MTI)

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2024. július 11. 12:19
billysparks 9:34-IGEN/ AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN.
chief Bromden
2024. július 11. 11:06
A rikkancs tanácsadói?
zatoicsi
2024. július 11. 10:58
a gyorshajtóknak kérem ha lehet törjék el úgy a lábát hogy nyomorék maradjon örök életére köszönöm
leonardodicarpaccio
2024. július 11. 10:18
"nem akárkiket fogtak el.." Nocsak, nagy nevek vannak köztük? Kik? Egy főherceg? Államfő? A pápa?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!