Rendkívüli kormányinfót tartanak hétfőn délelőtt

2024. július 07. 18:30

A hétfői Kormányinfót a Mandiner élőben közvetíti.

2024. július 07. 18:30

Nyitókép: Balogh Zoltán/MTI

Gulyás Gergely és Vitályos Eszter hétfőn délelőtt lépnek majd a sajtó elé.

Orbán Viktor vasárnap közölte Facebook-oldalán, hogy a kormány vasárnap ülést tartott a Karmelita kolostorban. A témát nem részletezte, azonban szerdán már volt egy hasonló esemény. Ezen részt vett Thérese Blanchet, az Európai Tanács főtitkára is, ahol áttekintették a magyar elnökség célkitűzéseit.

A hétfői Kormányinfót a Mandiner élőben közvetíti.

 

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2024. július 08. 11:36
Osztap_Bender 2024. július 07. 20:02 • Szerkesztve Vajon Vitályos Hatályos elvtársnő bejelenti hétfő délelőtt, amit a szentendreiek annyira várnak parlamenti képviselőjüktől: mégis felújítják a 11-es utat és lesz elkerülő út meg új hév végállomás, sőt új szerelvények is? Mégpedig rövid időn belül. Lázár Janit pedig a halál faszára kergetik. Azt is bejelenhetné, mikor tájékoztat minket itteni választókat az eddig végzett képviselői munkáról és annak eredményeiről. Mondjuk a főtéren, valamelyik vasárnap délelőtt!. ********************************************** Szar a helyzet ugye fideszes elvtársak, haladárok, propagandisták, bérkommentelők, hasbeszélők mikor konkrét kérdésekre, konkrét választ várnak a helyi választók, ráadásul a választottjuktól? Ki hallott még ilyet egy demokráciában? /Emlékeztek a régi szocialista válaszra? Marosán elvtárs közölte, mától kezdve lövetünk./
nebulo15
2024. július 08. 02:29
Még egy ilyen bárgyú, hülye bandát mint a Mandiner szerkesztői még nem láttam. Nem képesek ezt a "sexykitty-119" címet meg a hasonlókat kitiltani az oldalról.
Isten jobb keze
2024. július 08. 00:56
A mandiner összes szerkesztőjének a szája, kivételnélkül csupa szarlesz😂😂💩💩 Bolond mandiii
blackorion93
2024. július 07. 22:12
ú geci, most kell gyorsan eurót venni :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!