Pénteken még az intenzíven volt a győri polgármester, ma már ő vizsgálta a betegeket

2024. július 29. 12:40

Egy orvosnak meghalni sincs ideje – írta közösségi oldalán Dézsi Csaba András.

2024. július 29. 12:40
null

Nyitókép: Facebook

Mint arról lapunk is beszámolt, pénteken reggel kórházba került Dézsi Csaba András, Győr távozó polgármestere. Hogy pontosan mi történt a városvezetővel, nem lehet tudni, ugyanis akkor Dézsi csak annyit írt, hogy 

na, erre mondják, hogy amikor a hóhért akasztják.

„Egy kis átmeneti üzemzavar miatt a szubintenzíven kötöttem ki ma reggel. No, de most már helyre állt minden! Hála a kollégák gyors és lelkiismeretes munkájának, amit ezúton is hálásan köszönök mindenkinek” – folytatta.

Ezt is ajánljuk a témában

Hétfőn újra posztolt a polgármester, aki a hetet már a betegek gyógyításával indította, azaz, mint beteg, elhagyhatta a kórházat. 

Egy orvosnak meghalni sincs ideje. Szívügyünk Győr! Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra”

– írta. 

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2024. július 29. 18:10
Nagy lehet az orvoshiány.
pulpasapkas-villamvadasz
2024. július 29. 16:58
A kövér kardiológus a halálom.
galancza-2
2024. július 29. 13:33
dcsa! Jó orvos vagy. Bár maradtál volna mindig az. polgiként, politikusként, emberként viszont patkány vagy. Úgy mint borkesz. B@sszátok s.ggebe egymást. Az a ti szintetek.
Zolotarjov
2024. július 29. 13:13
Na ugye..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!