Példátlan eset a Való Világ történetében: teherbe esett az egyik villalakó

2024. július 21. 17:35

A játékos döntése alapján, saját felelősségére folytatja a játékot.

2024. július 21. 17:35

Nyitókép: ValóVilág Instagram-oldala

A ValóVilág12 egyik játékosa, VV Reni várandós – jelentették be a műsor szervezői. A hírt a villában tudta meg, és a terhességét vérvizsgálat igazolta. Reni ezt követően megosztotta a hírt párjával, VV Gerivel.

A játékos döntése alapján, saját felelősségére folytatja a játékot, tisztában lévén az esetleges egészségügyi kockázatokkal. 

A műsor készítői és az egészségügyi csapat kiemelt figyelmet fordítanak Reni állapotára, biztosítva számára az egészségügyi és pszichológiai segítséget is. A Villában folyamatos orvosi ügyelet áll rendelkezésre, hogy minden játékos, köztük Reni, biztonságban legyen.

A közlemény szerint a villalakók számára a biztonságos szerelmi együttlét minden feltétele folyamatosan biztosított a játék teljes időtartama alatt. Reni bármikor dönthet úgy, hogy abbahagyja a játékot, ha úgy érzi, hogy az egészsége ezt megköveteli.

 

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­é­­k­e­­­l­­d­ ­a­­ ­­­s­z­e­x­i­ ­­­p­u­­­n­c­­i­­­m­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
21ezerft
2024. július 22. 15:28
Akkor remélhetőleg őt nem fogják hasba rúgni.
gilou-au-clavier
2024. július 22. 15:01
Addig-addig nézték a terpesztő kövönbaszott picsákat az origo.hu-n, amíg nem bírták ki kúrás nlkül, a drága miniszterelnökünk nagy örömére, more.
hátakkor
2024. július 22. 13:29
Kire gyanakszanak??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!