Pataky Attila a szolnoki gyermekbántalmazásról: Az agresszió egy olyan út, ami sehová sem vezet

2024. július 21. 09:43

Az EDDA frontembere szerint ezt az eszmeiséget köpte szemen ez az ember, aki éppen e mögé a szép és nemes sport mögé rejtette a valódi énjét.

2024. július 21. 09:43
null

Nyitókép: Ficsor Márton / Mandiner

 

Sok más hírességhez hasonlóan elmondta véleményét a szolnoki gyermekbántalmazási üggyel kapcsolatban Pataky Attila, az EDDA frontembere is, aki saját állítása szerint maga is elindult a kjokusinkai karate útján, és nem emlékszik, hogy a szabályok között vagy a karate lelkiségében szerepelt volna, hogy a tanítványokat fel kell rúgni. 

Az agresszió egy olyan út, ami sehová sem vezet, és éppen ez az, amit ez a sport zsigerileg nevel bele az emberbe. Ezt az eszmeiséget köpte szemen ez az ember, aki éppen e mögé a szép és nemes sport mögé rejtette a valódi énjét”

– mondta a Borsnak az énekes, aki szerint a sport lehetőséget ad a példamutatásra.

„Ha egy embernek, pláne mesternek az egyetlen eszköze a rúgás, ütés, vagyis a fizikai erőszak marad az egyetlen fegyvere, akkor ott nagyon nagy gáz van, és erre derült most fény a kalandparkban rögzített felvételen keresztül” – tette hozzá Pataky Attila, majd hozzátette, az egész világ azt teszi, amit ez az ember modellezett le abban a fél másodpercben, amikor eldöntötte, hogy fizikai fölényét és a képzettségét használja fel egy nyolcéves kisfiú fegyelmezéséhez.

Az erős felrúgja a gyengét, a gyámoltalant. Elég csak körbenézni ezen a bolygón, és bárki megláthatja, miről beszélek”

– zárta.

 

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000057
2024. szeptember 05. 15:17
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­é­k­­e­­l­­­d­ ­­a­ ­­­s­z­e­­­x­i­­­ ­­­p­­u­n­c­­i­­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
gekk
2024. július 22. 10:49
Kinek szemléztétek ezt? Szegény lassan már bideni magasságokban jár....
makata
2024. július 21. 20:42
Nem hinném, hogy itt agresszióról volt szó, és nem hiszem, hogy jó helyen tapogatóznak azok, akik ilyen irányba akarják terelni ennek az esetnek az értelmezését. Bármennyire is felháborító, ami történt, annak egy kisgyerekkel szembeni brutalitása, de az objektivitáshoz az is hozzátartozik, hogy ha indulatból rúgta volna fel a gyereket, akkor nem kíséri előtte a puha futószőnyeghez. Nyilvánvaló, hogy ezt egyfajta keménységre való edzési, nevelési módszerként foghatta fel. Amiben súlyos túlzásba esett. Ami egy felnőttnek is sok lett volna, nem hogy egy ijedt kisgyereknek, aki a lelki sérülésen kívül akár maradandó fizikai károsodást is szenvedhetett volna. Furkó Kálmán nyolcdanos karatemester és ezredes is sokszor rúgta fordulásból úgy mellen a katonáit, hogy egy darabig levegőt sem kaptak. De azok katonák voltak, nem kisgyerekek. Viszont nem agresszióról van szó.
2024. július 21. 17:31 Szerkesztve
-zsoltkom- "Az agresszió egy olyan út, ami sehová sem vezet" Átgondolatlan mondat ez Pataki Attilától... olyan orrig látó. Az agresszió szükséges bennünk lévő hajtóerő. Érdemes úgy gondolkodni róla, hogy jót képvisel vagy rosszat. Tehát mindenképp érdemes valami jelzőt társítani hozzá, hogy meg lehessen különböztetni tetteink hasznosságát. "Az agressziónak nagyon különböző formái lehetnek aszerint, hogy miként tudom kiélni és éppen ezen is múlik. Az agresszió alapvetően pozitív energia. Sajnos a médiában és a hétköznapokban csak az agresszió romboló, erőszakos, destruktív módját tapasztaljuk." ttps://n9.cl/9xt5s
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!