Orbán Viktor béketurnéja szerintem is elsősorban magáról szól

2024. július 10. 10:43

Egyszerűen nem látom, hogy abból, hogy a nyugati celebek és politikai celebek folyamatosan demonstrálják saját közvéleményük előtt, hogy ők mennyire jó emberek, miként származna kevesebb lebombázott lakóépület, kórház és erőmű.

2024. július 10. 10:43
null
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

„Két megoldás lehetséges.

A Nyugat, a NATO beleáll egy totális háborúba, kockáztatva egy atomháborút, de legalábbis ún. taktikai atomcsapások sorát. Azonban, ha Putyin ezt még sem merné meglépni, akkor is a háborús kiadások megsokszorozására, légi csapások ezreire, nagyszabású szárazföldi műveletre volna szükség - nyugati fiatalok tömegének halálával. Hősies, karakán kiállás volna Ukrajna mellett, vagy annak meggyőződésének az érvényre jutására, hogy Putyin akkora veszély, hogy megállításáért elfogadható ár az emberiség egy részének, természeti és kultúrkincseinek föláldozása.

A másik: időről időre megkérdezni a feleket (az agresszort is), hogy milyen feltételekkel szüntetnék be legalább a hadműveleteket.

Orbán Viktor béketurnéja szerintem is elsősorban magáról szól. Nem tudom, hogy felében, kétharmadában vagy kilencven százalékban és csak a maradék a béke halvány reményéről. Viszont a tárgyalásokon fölháborodott posztok nulla százalékban tartalmaznak békét és száz százalékban magamutogatást.

Egyszerűen nem látom, hogy abból, hogy a nyugati celebek és politikai celebek folyamatosan demonstrálják saját közvéleményük előtt, hogy ők mennyire jó emberek, Putyin meg egy lelketlen gonosztevő, miként származna kevesebb lebombázott lakóépület, kórház és erőmű.”


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:35
🍓 ️ ­É­­r­t­é­­­k­­e­­l­­d­­­ ­­­a­­­ ­­s­­z­e­­x­i­ ­­­p­­u­­n­­­c­­i­­­m­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
abcd2k
2024. július 10. 18:47
Szóval kezdjük ott Bandi, hogy ez a cikk valójában önmagadról szól, mert te is egy exhibicionista vagy mint minden író, újságíró, művész, politikus, celeb, mint minden magát a köznek megmutatni, abból sikert kovácsolni szerető ember. Nincs ezzel baj, ez egy ilyen szakma a minőséget meg a köz majd megítéli. Adtál a semminek egy hangzatos címet, hogy felfigyeljenek rád. Ugye! Logikailag az utolsó mondatod elvágja a szösszeneted címét, ugyanis, ha érzékeled a háborús hisztéria fonákságát, milyen alapon állítod Orbánról, hogy a békemissziója csupán öncélú? Miközben az embereknek millió problémák vannak, aminek nem látják a megoldását az EU elit teljes gőzzel fújja a háborús hisztériát számolatlanul öntve a pénzt Ukrajnába. Csak gondolj bele a legkeményebb hidegháború idején a svédek és a finnek tök jól elvoltak NATO nélkül, most mitől lett fontos nekik? Elhiszed, hogy tényleg fontos nekik?
balbako_
2024. július 10. 18:05
Pontosan! Ha a jóemberek rájönnének, hogy egy háborúnak akkor van vége, amikor elhallgatnak a fegyverek és akkor nem hal meg sem asszony, sem csecsemő fegyverektől. Eddig kell jutni agyilag. Csakhogy ezek a lelkes támogatók tulajdonképpen kibicek, akik drukkolnak az egyik fél győzelmének és aki ezért elpusztul, hát nagyon tudják sajnálni, de folytatódjék a küzdelem innen szép nyerni alapon.
tapir32
2024. július 10. 16:51
Ez demagógia! A demagóg a tények hamis színben való feltüntetésével, az emberek érzelmeinek, indulatainak felkeltésével, hízelgéssel, túlzásokkal és szándékos elhallgatásokkal, össze nem hasonlítható dolgok összehasonlításával, hamis oksági kapcsolatokkal, tetszetős részigazságokkal, konyha moralizálással, hazugságokkal, jogosulatlan általánosításokkal mások véleményét manipuláló ember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!