Orbán Viktor annak idején kereken megmondta, hogy Montesquieu menjen a picsába

2024. július 17. 16:44

Szerintem mondjuk Navracsics Tibor tudja, hogy mit jelent a hatalmi ágak elválasztása, de még ő is szarik erre.

2024. július 17. 16:44
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

Nyitókép: Havas Henrik/YouTube/ATV 

„Mindjárt este 9, még mindig locsolok a kertben. 2 éve nem működik az automata öntöző, számos cég próbálta beindítani, de egynek se sikerült. Na mindegy, amikor éppen áthelyezem a szórófejet, bejövök a házba és belenézek az ATV Egyenes Beszéd című műsorába. Úgy félórája, ha jól láttam, éppen a Momentum új elnöke dumált valami olyasmiről, hogy az emberekkel meg kell értetni, hogy hatalommegosztás nélkül nincs demokrácia. Szerinte ezt kell megértetni a választókkal.

Na, visszamentem meglocsolni a libanoni cédrust, és azon gondolkodtam, hogy ki a hülye. Az első gondolatom az, hogy Orbán Viktor annak idején kereken megmondta, hogy Montesquieu menjen a picsába, mi az, hogy hatalmi ágak elválasztása, a törvényhozás (Kövér László), a végrehajtó hatalom (Orbán Viktor) és a bírói hatalom (Polt Péter), na nehogy már kölcsönösen függjenek egymástól, és ellenőrizzék egymást.

Na, akadt egy bátor ember, aki azt mondta, hogy ezt majd elmagyarázza a választóknak. Ez a Tompos Márton totálisan hülye.

Ezt is ajánljuk a témában

Szerintem mondjuk Navracsics Tibor tudja, hogy mit jelent a hatalmi ágak elválasztása, de még ő, egy egyébként kulturált ember is szarik erre.

Akkor úgy őszintén megkérdezem: mire számít ez a szerencsétlen Tompos nevű naiva? Én Kisorosziban a boltban azt hallom egy görnyedt úrtól, hogy ő elhiszi, hogy az ukránok támadták meg az oroszokat, Soros fizet mindenkit Brüsszelben, és Mészáros Lőrinc tehetséges. Ezt most lediktáltam Ágnesnek, és megyek vissza locsolni.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
a-gyar-2
2024. július 19. 22:56
Havas Henrik is csak azért van még itt mert 1990-ben elmaradt a jogos Orgovány
Obsitos Technikus
2024. július 19. 14:29
Rosszul hallottad Rokobauer. A hangok azt mondják, hogy te menj a picsába.
titi77
2024. július 18. 20:50
ezért a dumáért nem kap sok dollárt. kb 20-at
pollip
2024. július 18. 12:57
Undorító stílus. Pont illik az övéihez. Mandi! Egy bizonyos nem túl magas szint alatt már nem kéne szemlézni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!