Menyasszonyával indult szórakozni, tömegbunyó lett a vége (VIDEÓ)

2024. július 08. 10:47

Kicsit túl „jól” sikerült a lazítás.

2024. július 08. 10:47
null

Nyitókép: Képernyőfotó

Az ügyészség közleménye szerint két, harmincas éveiben járó férfi 2023 augusztusában az egyikük menyasszonya társaságában szórakozni érkezett Fonyódra, ahol nagyobb mennyiségű alkoholt fogyasztottak. Amikor ezt követően éjszaka a forgalmas sétáló utcán a vádlottak elsétáltak másik három férfi mellett, velük egy illetlen megjegyzés miatt szóváltásba keveredtek.

Ez a vita – annak ellenére, hogy az egyik vádlott jelenlévő menyasszonya megpróbálta azt megakadályozni – nem sokkal később tettlegességig fajult. A két társaságba tartozó férfiak egymásra támadtak, és többször megütötték, illetve megrúgták a másik csoport tagjait. A verekedés során hárman is könnyű sérüléseket szenvedtek, a további bántalmazásnak az vetett véget, hogy egy szemtanú értesítette a rendőrséget, melyet észlelve az egyik társaság távozott a helyszínről.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottakkal szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta.

Az incidensről térfigyelő kamera készített felvételt, melyet ide kattintva tekinthet meg.

 

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyúlgerinc
2024. július 08. 12:43
Mire való a térfigyelő kamera, ha a"buli" miatt/alkalmával külön szólni kellett a rendérségnek?
atti64
2024. július 08. 11:03
EGYRE TÖBB AZ IDIOTA EMBER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rodolfo
2024. július 08. 10:57
Vágó úr, a "C" válasz lesz az.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!