Magyarországra is begyűrűzött a globális leállás

2024. július 19. 12:53

Járatkésésekre, torlódásra és jócskán megnövekedett várakozási időre kell számítani a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

2024. július 19. 12:53

Nyitókép: ARPAD KURUCZ / ANADOLU AGENCY / ANADOLU VIA AFP

Globális informatikai hiba miatt több légitársaság utasfelvételre használt rendszere leállt, ezért járatkésésekre, torlódásra és jócskán megnövekedett várakozási időre kell számítani a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren – közölte a Budapest Airport pénteken.

A Világgazdaság arról is beszámolt, hogy a Budapest Airport arra kéri az induló utasokat, ha rendelkeznek vonalkóddal vagy QR-kóddal ellátott beszállókártyával, illetve elvégezték a poggyászfeladást, vagy csak kézipoggyásszal utaznak, közvetlenül a 2A terminálra lépjenek be, és menjenek az utasbiztonsági ellenőrzéshez.

A további torlódások elkerülése érdekében azt is kérik, hogy az utasok kísérő nélkül lépjenek be a terminálépületbe.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­­é­k­e­­­l­­­d­ ­­a­­ ­s­­­z­e­x­i­ ­­­p­u­­­n­c­­­i­­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. július 19. 13:00
Begyűrűzött a nyugati métely a szuverén Magyarországra, elvtársak! Le kell vágni az országot a világhálóról! Szuverén patrióta nemzeti internetet!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!