Laár András megvilágosodott: „Orbánnak volt egy-két olyan húzása, ami nekem tetszett!”

2024. július 27. 16:17

A humorista nagyinterjút adott az Indexnek, amelyben többek között arról is beszélt: örül annak, hogy az országot nem árasztották el iszlamista terroristák. Azt is elmondta, hogy két nagy téma van, amiben egyetért a magyar kormánnyal.

2024. július 27. 16:17
null

Nyitókép: Laár András/Youtube screenshot

Laár András humorista az Indexnek adott interjúban kifejtette gondolatait a spiritualitásról, a megvilágosodásról, valamint a mágikus viszonyrendszerről is. Az Index riportere rákérdezett a magyar közélettel kapcsolatos témákra is, amelyekről Laár András szintén kendőzetlenül elmondta a véleményét. 

Az Index újságírója szerint Laár nagy figyelmet kapott a közösségi médiában, amikor a béke fontosságáról beszélt, és kikérte magának, hogy gazdag hatalmasságok ártatlan embereket fordítanak egymás ellen a különböző háborúkban.

A riporter szerint a Fidesz fel is használhatta volna az üzenetét, de nem tette. 

„Nagyon érdekes, mert valóban egy pozitív, békepárti üzenet volt. Pozitivitásából semmit sem vont le, hogy a Fidesz használta-e vagy sem” – jelentette ki a humorista. Majd hozzátette: „Ebben a témában mindig, százszázalékosan egyetértettem Orbán Viktorral. Persze látok minden mást is, 17 éves korom óta nagyon figyelek. De nemcsak őt, hanem az elődeit is figyeltem. 

De ebben az egy ügyben azt kell mondjam, hogy százszázalékosan Orbán mellé álltam, valamint a migránskérdésben is.” 

Iszlám és bevándorlás

A migrációs válsággal kapcsolatban elmondta: örül, hogy nem jöttek iszlamisták az országba. 

Nagyon jónak tartottam, hogy az országot ne árasszák el iszlamista terroristák, és tessék, ahol elárasztották, ott most baj van”

 – monda Laár. 

Példaként említette Svédországot, ahol le kellett szedni a templomról a keresztet azért, hogy a muszlimokat ne zavarja.

Láttam a felvételeket, amelyeken randalíroznak, az iszlám érdekében képesek embereket megverni az utcán, ez nem jó, és a háború sem”

– tette hozzá. 

Legyen 100 év múlva is Magyarország!

A menekültekkel kapcsolatban elmondta: Magyarország nincs olyan helyzetben, hogy nagy számban fogadjon menekülteket. 

„Ha Magyarország egy gazdag, kiegyensúlyozott emberekkel teli ország lenne, ahol egy átlagember többet keresne, mint amennyit egy menekültnek adnának, akkor nem lenne gond. De most bejön egy menekült, és háromszor annyi pénze lesz, mint egy normál itteni lakosnak. Hogy képzelik, hogy így felborítanák az egyensúlyt?” – fejtette ki. 

Hozzátette: vannak olyan lépései a kormánynak, amelyekkel egyet tud érteni:

„Orbánnak volt egy-két olyan húzása, ami nekem tetszett, mert megvédeni szeretném Magyarországot. Azt szeretném, ha lennének magyarok még 100 év múlva is, és aki most él, éljen normálisan; szerencsére vannak ilyenek.

A humorista hozzátette: nem igazán foglalkozik a politikával, de azért figyeli, hogy mit történik. „Nem állok egyik oldalra sem, nem prédikálok nekik, nem az én dolgom, mert nem tudok odahatni” –  jelentette ki. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nguru
2024. július 27. 20:58
Egy húzása nekem is tetszene: Elhúzhatna a bús....ba a tetves bandájával együtt! Persze csak miután visszadták, amit loptak!
Regelő
2024. július 27. 19:29
Aha, szóval több kérdésben egyetért az Orbánnal? Békét akar? Nem akar migránsokat? Szóval akkor mindig is egy senki volt. Gitározni, dalt szerezni soha nem tudott. Humora soha nem volt. A NER őt is beolvasztotta. :) Gyertek bértrollok, munka van! Megint valaki kibeszél a libsi akolból. Gyorsan semlegesíteni kell. Dolgozzatok a pénzetekért. Hajrá, hajrá!
paracelsus-2
2024. július 27. 17:05
Libsi szarkupac.
nemugatolmerkapol
2024. július 27. 17:02
Ha mégse jönne be ez az öregkori elhülyülés Laár András, még mindig lengetheted a faszod, mint Galla. Természetesen a béke, a világmindenséggel való spirituális egyesülés és a buddhista kiteljesedés jegyében. Mert mindig ott jó buddhistának lenni, ahol van folyóvíz, van nyugdíj, megvéd a hadsereg és a rendőr, ráadásul lehet fikázni a keresztény kultúrkört.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!