Kedves Azi!!

2024. július 24. 21:28

Ne moss engem össze semmilyen politikai formációval.

2024. július 24. 21:28
Majka, Majoros Péter
Majoros  Péter
Majoros Péter
Facebook

Nyitókép forrása: Facebook

„Teljesen lefagyva állok Azahriah nyilatkozata előtt. Tényleg inkább vágott volna pofon valaki.
Ha nem is én voltam az egyetlen ember, de az biztos, hogy én voltam a legelső, aki megvédtem anno, mikor a ToiToi vécés balhéja történt. A sok hipokrita seggfejet elküldtem a francba. 
Aztán akkor is én voltam az, aki pozitívan nyilatkozott róla, mikor a sok ismert meg félismert zenész irigykedve nézte, ahogy megtölti háromszor a Puskás Arénát. Mindenkinek azt mondtam, ne fröcsögj, ne irigykedj, hanem nézd meg, mit csinál másként mint te.
A gyerekeim óriási rajongói, éjjel-nappal bömböltetik a zenéjét itthon, koncertekre vittem őket, ahol fellépett, kuncsorogtunk egy képéért, aztán büszkén osztottam meg, hogy itthon nem apa a sztár. 
Mindig elismerően nyilatkoztam róla, és kiemeltem, hogy generációjának egy olyan zászlóvivője, aki sokkal előrébb tart, mint a korosztálya. 
Jó, jó, persze azt is elfogadom, hogy ezek nem zárják ki, hogy ő pont ne az ellenkezőjét gondolja rólam. Sőt! 
Egyáltalán nem kell viszont szeretni valakit, mégis rettentő rosszul esik, hogy az előbb említetteket abszolút figyelmen kívül hagyva úgy nyilatkozik irányomban, mintha egy szánalmasan buta, eredmények nélküli, kitartott zenész lennék, aki elmondása szerint csak helyezkedésben, és a saját érdekei pénzre váltásában lenne jó. 
Azért azt halkan kérdezem meg, mivel léptünk már fel ezerszer együtt egy helyen, tényleg úgy tűnt, mintha a karrierem ebből állna? 
Ami a legnagyobb talány számomra, hogy miként kerül ide a NER? A következmények nélküli, gátlástalan pocskondiázásról írtam, hogy az bizony nagyon nincs rendben. Pont szarok Ábrahámra, az Ábrahám-félékre, pont szarok Puzsérra, és pont szarok a NER-re. A tököm tele a propaganda mantrával, a nerezéssel, az ellenzékes tiszázással.
Kedves Azi!! 
Ne moss engem össze semmilyen politikai formációval. 
Az elmúlt évtized sikereit és telt házas bulijait ha valaki, én biztos nem a helyezkedésnek köszönhetem. 22 éve tolom a szekeret, és ez idő alatt jöttek mentek a pártok, miniszterek, miniszterelnökök. Pont ezt a 22 évet kívánom neked is. Sok időt tölts majd el fent a csúcson, minden maradjon úgy, ahogy eddig volt. 
És bár mondanivalóm lenne rengeteg, de nem hiszem, hogy ezek után bármilyen szócsatába is kéne keverednem veled, egy olyan 22 éves fiúval, aki az előbb felsoroltakat abszolút nem tisztelve ilyen lebecsmérlően nyilatkozik rólam.
Legjobbakat...”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Puzsér Róbert

Facebook

Idézőjel

A gyönyörű, közös múltunk emlékére kérlek: ne tedd.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jose
2024. július 27. 07:53
Kicsit off: A cikk alatti cím: "Mackó! Össze..." Tehát suttyó Puzsi baba ténylegesen provokálja Ábrahámot, akitől nagyon megérdemelten kapta a taslit. (Nem verekedés volt, csak egy pofon.) Azikára meg nem kell reagálni, ténylegesen egy kölyök. (Utólag tudja meg az ember gyereke, hogy 22 évesen még nem igazán felnőtt.)
rocktoberi-2
2024. július 27. 06:33
Most tényleg azért sír mert a hülyegyerek beszólt neki? Pedig át is léphetné mint a kutyaszart.
Szuperszig
2024. július 26. 17:21
Azalea már mérvadónak számít? Ilyen, amikor a lekvár akarja eltenni a nagymamát.
Robi54
2024. július 25. 16:12
Azariah,Majka egy kutya,egyik sem zene.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!