Kaltenbach Jenő elszabadult: konkrétan a magyarok kétharmadát lehülyézte

2024. július 22. 20:13

Ahogy telnek-múlnak a hónapok, s mi tagadás: az évek, az embernek egyre inkább az a benyomása támad, hogy Kaltenbach Jenő az egyetlen virtigli helikopter ebben a lángoktól ölelt kis országban.

2024. július 22. 20:13
Spain v England: Final - UEFA EURO 2024

Nyitókép: Harry Langer/DeFodi Images/DeFodi via Getty Images

Kaltenbach Jenő jogtudós, egyetemi oktató, az állam- és jogtudományok kandidátusa a „magyar gógyiról” értekezett, amellyel szerinte Orbán hízelegni szokott azoknak, akiket amúgy „hülyének néz”. „Ugye a magyarok 2010-ben felültek egy ócska propaganda kampánynak, és teljhatalmat adtak valakinek, akiről már 1998-2002-közti regnálásából is tudni lehetett, hogy egy hazudós diktátor” – kezdte értekezését a jogász.

Azóta bármi is történt, bármit hazudozott, harácsolt is össze, mégis még háromszor újraválasztották, többnyire megint teljhatalommal, holott pontosan tudniuk kellett, hogy ő avval visszaél. 

Most mikor azért mégis kezdett formálódni valami értelem féle, és legutóbb felrémlett a hatalom megszerzésének esélye, amit persze Márki gondosan elcseszett, Orbán elérkezettnek látta az időt, hogy ne csak a kormánypárt legyen az övé, hanem az ellenzék is” – vélekedik Kaltenbach. Így aztán szerinte 

Orbán kitalált valakit, aki „addig hű követője volt, hogy legyen ő az ellenzék”. 

A magyar, ellenzéki érzelmű tömeg meg gondolkodás nélkül rábukott, és azt hiszi, hogy most aztán az igazi jött el, a messiás, aki majd kivezeti őket a politikai sivatagból. Mi belgák meg csak állunk, és bámulunk, mert ekkora ostobaságot eddig még nem láttunk” – zárta bejegyzését.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 240 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­r­­t­­é­k­e­l­­d­­­ ­a­­ ­s­z­e­­x­­­i­­­ ­p­­u­n­­c­i­­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Töki
2024. július 23. 17:14
Ennek a német zsidó francia Eugénnek, a diplomáját is elvenném, nemhogy tanítani engedném! A fiatalokat rossz irányba terelő köcsög!!!! Hogy rohadjál meg!!!
Hangillat
2024. július 23. 14:32
"Mi belgák meg csak állunk, és bámulunk" A hungaro - belga belgául is beszél, ami franca- holland- magyar. Csak akkor hiszem el, hogy valódi hungaro--belga, ha egyszerre mondja három nyelven: orbánvizes zsebpiszok.
szintetikus
2024. július 23. 10:07
Ha csak a 2/3 lenne hülye és tájékozatlan... :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!