Hont András „Felcsút cowboynak” nevezte Orbánt

2024. július 26. 17:10

A publicista képzeletét nem más indította be, mint egy szalmakalap a miniszterelnök fején.

2024. július 26. 17:10
null

Nyitókép forrása: Orbán Viktor Facebook-oldala

Felcsút cowboy menni Székelyföld” – így kommentálta a publicista azt a képet, amelyen Orbán Viktor szalmakalapban látható. A fotót egyébként maga a miniszterelnök osztotta meg Facebook-oldalán és azt a szöveget fűzte hozzá: „Jó reggelt, Tusnád”.

Mint ismert, épp zajlik Tusnádfürdőn a harmincharmadik Bálványosi Nyári Szabadegyetem (közismert nevén: Tusványos), amelyen szokás szerint Orbán Viktor idén is fog előadást tartani. 

A szalmakalap hagyományos férfiviselet Erdélyben – ahogy erre a publicista posztja alatt egy kommentelő is felhívta a figyelmet.

 

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­É­r­­­t­é­­­k­­e­l­­­d­­­ ­a­­ ­­­s­z­­e­­­x­­­i­­ ­­p­­u­n­­­c­­i­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Héja
2024. augusztus 18. 07:43
A cowboyok stetson-kalapot hordanak. Járt Bandi valaha Erdélyben? Más táj,mint a nyócker....
figyelő4322
2024. július 27. 16:56
Szerintem lényegében igaz, hogy Orbán Viktor amolyan cowboy szerepet tölt be manapság! Persze egyáltalán nem a kalap miatt amit visel, hiszen az nem egy hagyományos cowboy- kalap. A western filmekben a cowboy általában magányos, legalábbis túlerővel szemben harcol, de ő képviseli az jó és igaz ügyet. Hosszú, kemény és néha reménytelennek látszó küzdelem után végülis legyőzi a gonoszt! A magyar népmesékkel ellentétben a western cowboy nem szükségszerűen nyeri el egy gyönyörű királylány kezét, hanem egyszerűen ellovagol a bíbor alkonyatba... Ebben az értelemben valóban jogos lehet a cowboy elnevezés, hiszen a tipikus western minden kelléke is megvan ebben a történetben, Orbán Viktor miniszterelnök harcában.
belabattya
2024. július 27. 09:12
Hont ha így tolja, nem sokára el lesz hontolva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!