Hatalmas kasza volt az Európa-bajnokság: háromezer forintból nyert a szerencsés 753 ezret

2024. július 23. 18:06

A legtöbben a Németország-Magyarország mérkőzésre fogadtak.

2024. július 23. 18:06
null
Bokor Gábor
Bokor Gábor

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Bő egy hete ért véget az egy hónapig tartó Labdarúgó-Európa-bajnokság, amely Spanyolország bravúros sikerével zárult. Mint minden hasonló, ez a sportesemény is rendkívül népszerű volt a sportfogadók körében, számos lottózó üzemelt meghosszabbított nyitvatartással június közepétől július közepéig. 

A Szerencsejáték Zrt. a minap közleményben tudatta, hogy az Eb során rekordszámú sportfogadási tipp érkezett hozzájuk, a spanyol-angol döntőt követően – ahogyan az várható volt – a magyar válogatott csoportkörös mérkőzései is a legnépszerűbb események közé tartoztak a fogadók körében. A vállalat sportfogadási vezetője szerint a tétek számosságát tekintve a Spanyolország-Anglia finálé vitte a prímet, hiszen nemcsak Yamalék sikere alakult a fogadói várakozásoknak megfelelően, hanem a többi közt a gólok és a szögletek száma, valamint az is, hogy mindkét csapat szerzett gólt.

Ezt is ajánljuk a témában

Horváth Zoltán szerint az idei Eb alatt a Tippmixen és a tippmixpro.hu-n, a szelvényszámok több mint tíz százalékkal emelkedtek az Eb előtti időszakhoz képest. A szakember szerint a magyarok leggyakrabban 500-1000 forinttal játszanak, azonban ez a nagy bajnokságok idején 2,5-szeresére emelkedik. Mint elmondta, a legboldogabb fogadó egy kecskeméti lehet, aki 

31-szer küldte játékba 4-es kötését, egyenként 3 000 forintos téttel, és így több mint 11 millió forintos nyereménnyel lett gazdagabb.

Sokak mellé szegődött a szerencse

Megkerestük a Szerencsejáték Zrt-t, adjanak egy kicsit részletesebb tájékoztatást azzal kapcsolatban, mik voltak a legnagyobb nyeremények az idei Eb-n. „A Tippmixprón megjátszott számos remek tippsorból egy Fogadáskészítő használatával játékba küldött szelvény bizonyult az egyik legjobbnak az elmúlt egy hónapban, miután a spanyol – francia elődöntő kapcsán összesen nyolc hibátlan tippet tartalmazott – 3 000 forintos tétre végül 753 000 forint lett a nyereménye fogadónknak” – tudatták lapunkkal.

Mint a Szerencsejáték Zrt. lapunkkal közölte, az egyik legmagasabb szorzó, amellyel nyertek az pedig a Grúzia – Portugália mérkőzés „Pontos eredmény – 1. félidő/Végeredmény” fogadási lehetőség helyes kimenetelének eltalálásához társult („1:0/2:0”), itt 100,00-s volt a nyertes odds, ugyanígy a Spanyolország – Franciaország elődöntő ugyanezen fogadási lehetőségének helyes tippjével is 100-as odds volt elérhető. 

A hosszútávú fogadási lehetőségek közül a legtöbb gólpasszt jegyző játékosra vonatkozó fogadási lehetőség nyereményszorzóját érdemes kiemelni: Lamine Yamal – akit egyben a torna legjobb fiatal játékosának is választottak – négy gólpasszt adott a torna során, így azon fogadóink, akik őt tették meg győztesnek, 1,66-os záró oddsnak örülhettek, de korábban akár 50-es nyereményszorzó mellett is fogadható volt a sikere.

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­­­é­k­e­l­d­­­ ­­­a­­ ­s­­­z­­­e­­­x­­i­­ ­p­u­­n­­c­­­i­­­m­­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
krisztoforo48-2
2024. július 23. 19:32 Szerkesztve
Mi volt?Magyarul kellene írni basszák meg.Tudják mi a kasza?
somatic335 - Legyetek bátorak
2024. július 23. 18:10
"1400 milliárdot tart magántőkealapokban a NER négy nagy vállalkozói köre"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!