Hamarosan találkozhat a gyermekbántalmazó karateedző és áldozata

2024. július 20. 15:55

„Szerencsére az édesanya nyitott arra, hogy a fiútól is bocsánatot kérjek” – nyilatkozta.

2024. július 20. 15:55

Nyitókép: Facebook

Kedden az egész országot megrázta a Szolnoki Kalandparkban történt eset, amikor egy karateedző a rábízott gyerekcsoport egyik tagját brutális módon felrúgta. A férfi most az ATV-nek nyilatkozott a történtekről: „Mindenkitől bocsánatot szeretnék kérni, egy olyan súlyos cselekedetet hajtottam végre, mely szégyent hozott a sporttársadalomra, éppen ezért eltávolodom ettől a világtól örökre” – nyilatkozta a férfi. Hozzátette: azon dolgozik, hogy valamilyen szinten jóvá tudja tenni a történteket.

Szerencsére az édesanya nyitott arra, hogy a fiútól is bocsánatot kérjek, és hamarosan találkozni fogok velük” 

– mondta el az edző. A férfi nagyon félti a családját. „A másik oldalon, a gyerekvédők figyelmébe ajánlom: van egy gyermek, az pedig az én gyermekem. Ilyen értelemben szeretném – nem kifogásolva a rám mért büntetést, és nem kifogásolva a rám mért népharagot – őket megvédeni azoktól a méltatlan támadásoktól és üzenetektől, amelyeket kapunk” – fogalmazott. Agócs Tibor hozzátette, jelenleg előre befizetett nyaraláson vesz részt a családjával, de áll a felelősségre vonás elé.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 213 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagoly-29
2024. július 21. 13:21
Nagy az isten állatkertje...de miért van minden állat szabadon a keritésen kivül? 17 éves kiskorú, erőszakért visszajáró s erre 13 év után emlékező nő, s a többi állatfajtát simogató széplélek tobzódása, akikből persze kibujik a kormány s OV elleneség..... Rohadt népség s velük kell egy levegőt szívnunk! Pfujjj...
Namond
2024. július 21. 11:20
Namondkokrowatz-0 2024. július 20. 23:54 • Szerkesztve Barátságot köt egy közel 60 éves pasi egy 6 éves gyerekkel? Érdekes fordulata ez ennek a sztorinak, nem afféle bolsi történelem átírás ez? Ez a vadbarom bizalmas viszonyban van/volt Orbánnal? Még el is hiszem, hisz Pócs képviselő példás életű, nagyszerű embernek nevezte Agócsot. Az erőszak elkövetőt, a birtokló és zaklató partnert, az üzlettársát zsaroló és megütő Agócsot. Sokat el mond ez Pócs képviselő képességeiről és személye etikai normájáról és morális tartásáról...........
zsolti123
2024. július 21. 00:16
Cross Wire 2024. július 20. 17:23 tv2play.hu/tenyek_plusz/tenyek_plusz_adas_2024__julius_19__pentek POKOLI DRÁMA! - Kameránk előtt omlott össze, kikészült az interjú közben a nő, akit állítása szerint többször megerőszakolt a karateedző! Az a férfi, aki felrúgta a kisfiút! Most sorra állnak fel azok, akiket elmondásuk szerint bántalmazott,
kokrowatz-0
2024. július 20. 21:39 Szerkesztve
"A kisfiút felrúgó karateedző sajnálja, hogy elvesztette Orbán Viktor bizalmát" "Most úgy emlékezett vissza az agresszióját követő eseményekre: rögtön utána beszélgetett a fiúval, bocsánatot kért tőle, majd „a tenyeremen hordtam, és nagyon jó barátságot kötöttünk" "úgy gondolja, hogy a fiúban „semmilyen lelki nyom nem maradt”, de mivel ezt nem tudhatja biztosan, bocsánatot fog kérni a családtól is"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!