Ha minden évben van valami durva szexuális erőszak a villában, akkor nem illene levonni a következtetéseket, RTL?

2024. július 19. 12:51

Szerintetek illik az arculatba, hogy minden évben a szexuális erőszak a téma a műsorotokkal kapcsolatban?

2024. július 19. 12:51
null
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

Nyitókép: Mérő Vera Facebook-oldala

„Ráfeküdt, befogta a száját, közben többször felnyúlt neki, annyira, hogy a Redditen azt olvasom, »az ‘akció’ után megszagolta az ujjait és kiment kezet mosni. Nem először próbálkozott ezzel, de most úgy tűnik összejött az aljadéknak.« 

Én meg nem értem, hogy ha minden évben van valami durva szexuális erőszak a villában, akkor nem illene levonni a következtetéseket, RTL? Ha mást nem is, de mondjuk egy alap »miért jár kizárás« tréninget beköltözés előtt? Arról már letettem, hogy elengedjük végre a formátumot, afelől sincsenek illúzióim, hogy a vezérlőből továbbra is láda vodkát küldenek be, ha laposodnak az események.

De srácok, az szerintetek illik az arculatba, hogy MINDEN ÉVBEN a szexuális erőszak a téma a műsorotokkal kapcsolatban? És még egy kérdés: VV Dzsigerit hányszor dobta vissza az előzetes pszichológiai személyiségteszt miatt a szakember, mire beküldtétek a villába, mint garantált balhéforrást?”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Chekke-Faint
2024. július 20. 17:46
Vera te is tudod, hogy nem. Ez benne a világszám, amire kíváncsiak a nézői.
atti64
2024. július 20. 12:57
VALOVILÁG=PATKÁNYMÜSOR=AGYMOSODA SOK BAROM ÁLLAT IQ BAJNOKOK SOROLJAM MÉG?????????????????????
formaegy-2
2024. július 20. 08:40
Te Verácska te "édes"! Mindenki tudja, hogy kik azok akik ebbe a műsorba jelentkeznek. Viszont miért nem habzik a pofád Magyar Péterről aki egy fiatalkorú lányt obszcénnek, sőt perverznek mondható ajánlattal akart sexuális együttlétre rávenni?! Hogyan is van ez a pedofil ellenes vergődésetekkel? Elmégy te a büdös francba!
Obsitos Technikus
2024. július 20. 08:35
Verától ez afféle rejtett irigység, mint amikor a zárdanövendék a kimenőn szerelmeseket lát és felháborodik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!