Gyurcsány Ferenc kikötötte a Telexnek, mostantól miért nem szabad bántani (VIDEÓ)

2024. július 17. 17:20

A DK-vezér szerint ugyanis „a magyar újságírás azon része, ami függetlennek mondja magát, az semmivel jobb állapotban nincsen, mint a pártpolitikai világ”.

2024. július 17. 17:20
Gyurcsány Ferenc, Fotó: Mandiner/Mátrai Dávid

Nyitókép: Mandiner-archív/Mátrai Dávid

A Mandiner olvasói emlékezhetnek: interjút adott a Telexnek Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke. A beszélgetés során kérdésre válaszolva a baloldali politikus a hazai sajtó helyzetével kapcsolatban is kifejtette a véleményét. Arra is kitért, szerinte miért nem kellene őt bántani.

A Telex munkatársának kérdésére válaszolva Gyurcsány Ferenc leszögezte: „Engem bántsanak akkor, ha butaságot csinálok. Csak azért, mert Gyurcsány vagyok, ne, csak azért, mert politikus vagyok, ne. És a magyar nyilvánosságnak az a része is, ami önöktől nem áll távol, ebből sportot űz.”

„Azt állítom, hogy a magyar újságírás azon része, ami függetlennek mondja magát, az semmivel jobb állapotban nincsen, mint a pártpolitikai világ. Csak az a különbség, hogy minket maguk széjjel szednek minden nap, mifölöttünk van ellenőrzés. Maguk fölött nincs” – tette hozzá a Telex műsorvezetőjének válaszolva a DK-vezér.

A beszélgetés említett részletét az alábbi videóban (egyébként 40 perc 27 másodperctől, de mi előre odatekertük olvasóinknak – a szerk.) nézheti vissza:

 

 

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­é­k­e­­­l­­d­­ ­a­ ­­s­­­z­­­e­­­x­­­i­­­ ­p­u­n­c­i­­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­𝐔­𝐍
moricka13-3
2024. július 18. 09:18
Ha és amennyiben a már százszor és ezerszer is le, valamint meg is bukott Gyurcsány Elvtárs valóban olyan pokolian jól szolgálná a hazáját a jól bevált lenini úton, mint ahogyan azt Őkelme csak hazudja magáról, már a fejünk se fájna tőle és miatta sem!
rorshock
2024. július 17. 20:08
A sértődött strici üti a kúrváit.
patriota-0
2024. július 17. 19:59
Hát az tényleg pofátlanság, ha a Telex bántja, mert ugyanaz a gazdájuk, aki még a végén MEGORROL rájuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!