Gödöllőn csapott le a rendőrség: hat embert állítottak elő kábítószer miatt

2024. július 26. 19:41

A házkutatás során 55 darab alufóliába csomagolt, összesen 188 gramm fehér kábítószergyanús port foglaltak le.

2024. július 26. 19:41

Nyitókép: police.hu

Szerda délután a Pest vármegyei rendőrök nagy horderejű akciót indítottak Gödöllőn, a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály, a Gödöllői Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség közreműködésével – írta a police.hu. A rendőrség a korábbi jelzések alapján gyűjtött bizonyítékokat, majd a megfelelő információk birtokában célzott razziát hajtottak végre, így 

az akció során hat embert állítottak elő a rendőrkapitányságra, közülük hárman droggyanús anyagot is magukkal hoztak.

A nyomozás során a rendőrök egy helybéli pár házát is átkutatták, ahol a gyanú szerint kábítószert terjesztettek. A házkutatás során 55 darab alufóliába csomagolt, összesen 188 gramm fehér kábítószergyanús port, valamint mobiltelefont, pénzt, autót és arany ékszereket foglaltak le. Az információk szerint L. József és élettársa már hosszú idő óta kereskedett kábítószerrel, több fogyasztó is rendszeresen látogatta őket.

A 44 éves férfit és 34 éves párját őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki. Mindketten tagadták a bűncselekmények elkövetését. 

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­é­­­k­­e­l­­d­ ­a­ ­­­s­z­e­­x­­­i­ ­p­­u­­­n­­c­i­­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Bell & Sebastian
2024. július 26. 23:00
Kevés.
Potymog
2024. július 26. 20:22
"L. József és élettársa már hosszú idő óta kereskedett kábítószerrel, több fogyasztó is rendszeresen látogatta őket." Egyrészt gratulálok, hogy elfogták őket, másrészt reménykedek, hogy sokáig nem engedik szabadon a drogkereskedőket, ugyanakkor nem értem, hogy miért engedték őket hosszú ideig tevékenykedni.
atti64
2024. július 26. 20:11
HELYES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!