Friderikusz lemondta a 444-előfizetését (VIDEÓ)

2024. július 08. 14:35

Bartus László kezdeményezése újabb követőre talált.

2024. július 08. 14:35

Nyitókép: Facebook

Friderikusz Sándor YouTube-műsora nemrég a 99. részéhez érkezett, melyben a műsorvezető a megszokottól eltérően nem egy vendéget fogadott, hanem nézői kérdésekre válaszolt.

Az adásban elhangzott, hogy Friderikusz is úgy döntött, csatlakozik az Amerikai Népszava szerkesztőjének, Bartus Lászlónak a felhívásához, és

lemondja a 444 előfizetését.

Bartus döntését korábban azzal indokolta, hogy a lap véleménye szerint „alpári” szavakat használt Gyurcsány Ferenc egykori miniszterelnökre, a Demokratikus Koalíció elnökére. A szerkesztő úgy fogalmazott, 

ezek „elfogadhatatlanok egy újságtól, kocsmai stílusúak”

Ilyen kifejezés volt az „El Qro” (elkúró), a „paprikajancsi0” és az „őszödi böszme” – írta a Media1

Gyurcsány Ferenc is megszólalt

A portál azt is felidézte, hogy Bartus távozásra szólította fel Uj Pétert, a 444 főszerkesztőjét, a szerkesztőséget pedig arra kérte, hogy a cikket jegyző Herczegh Márkot bocsássák el. Azonban a 444.hu ennek a kérésnek nem tett eleget, helyette egy publicisztikával reagáltak.

A Media1 arra is emlékeztetett, hogy ezt már Gyurcsány Ferenc sem hagyta szó nélkül: „szennylapnak és a rombolás fertőző gócának” nevezte a portált egy korábbi Facebook-posztjában.

Friderikusz Sándor témában való megnyilvánulását alább nézheti meg:

 

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szila86
2024. július 09. 09:53
Gigászok erkölcsi kűzdelme ..... ja, nem ...inkább vihar a biliben. Mindenesetre mi jól szórakozunk :)
Nimril
2024. július 09. 00:45
Jajjajajjaj, most mi lesz? Becsődölni nem fognak, nem ebből élnek... Mondjuk az is ostoba, aki erre a neobolsevista-nihilista, hazaáruló-hungarofób szarra előfizet.
Ehetős Odó
2024. július 08. 22:27
Minden pofon jó helyre megy.
Lajoss
2024. július 08. 21:37
…és ki nem szarja le? 🤷‍♂️
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!