Fellélegezhetnek az autósok a nyári nagy melegben, ennyivel csökkennek az üzemanyagárak

2024. július 12. 10:24

Mutatjuk a változást!

2024. július 12. 10:24

Nyitókép: MTI/Komka Péter

A Mandiner szerdán beszámolt róla, hogy végre kezdetét veszi az üzemanyag árának csökkenése Magyarországon. Csütörtöktől ugyanis változott a gázolaj nagykereskedelmi ára, így bruttó 4 forinttal kerül kevesebbe 1 liter.

Jó hír, hogy tovább folytatódik az üzemanyagárak csökkenése.

Szombattól a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is csökkenni fog 4-4 forinttal. Várhatóan ez majd a kutak áraiban is megjelenik majd valamilyen mértékben, amit pontosan majd holnap látunk – írja a Holtankoljak.hu.

Amennyiben 100%-ban érvényesítésre kerül a kutakon a nagykereskedelmi árcsökkentés, akkor a hétvégén az alábbi átlagárakon tankolhatunk:

95-ös benzin: 612 Ft/liter

Gázolaj: 619 Ft/liter

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Illieral
2024. július 12. 15:25
Én pont leszarom, az üzemanyag árakat, piaci folyamatok és a gyenge Forint az oka. De a tranzakciós illeték nővelése, újabb adók kivetése már felbasz. Minden kormány ész nélkül szórja a pénzt, aztán meg beszedi a lkaosságon. Nem látom hol lesz ennek a vége, de nem sok jővőt jósolok Magyarországnak, ha ez így megy tovább, és ez az egész a Fidesztől független 30 éve lej menetben vagyunk.
Jajdejónekünk
2024. július 12. 13:41
Ez a cikk a címadással együtt nagyon sérült. Hűvösebbnek fogjuk érezni a meleget, ha a benzin jelentéktelen arányban olcsul? Szinte paródia egy ilyen cikk! Most 5 ft-tal olcsóbb, nyár végén 40-nel több, így megy már egy ideje, ezen nincs mit ünnepelni!
Patika
2024. július 12. 13:03
Nevetséges. A 480-ról 600 fölé vitték a befagyasztott üza. árakat pár hónap alatt. Nem szeretnék Potyondi Edinának reklámot, de az ő videóin is ott van a kezdőszám. (a bennünket fosztogatva lerabló kormányunk trükkjeiről itt már sokat írtam az oroszoktól a legkisebb kőolajvásárló kirakatoerszágnak adott extra alacsony kőolaj demo beszerzési ár kapcsán. Aki nem olvasta, most fantáziálhat mekkora árra tornázza fel az árakat a MOL-ban i s tulajdonos magyar állam. (lehet tippelni, de az alatt lesz a valóság)
dzso bacsi
2024. július 12. 12:32
Győzelem! A fidesz univerzumban mindig "tovább csökken a benzin ára". 😀
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!