Elárulta a McDonald's egyik dolgozója, mit nem szabad náluk rendelni

2024. július 25. 11:05

Nem éri meg vele kísérletezni.

2024. július 25. 11:05
Washington DC Daily Life And Economy

Nyitókép: Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A McDonald's egyik volt szakácsából mostanra népszerű tiktokker lett, Mike Haracz pedig rendszeresen megosztja véleményét a gyorsétterem által kínált termékekről. Legutóbbi videójában arra figyelmeztetett, van olyan terméke a láncnak, amelyet senkinek nem kínál fogyasztásra. 

Az amerikai mekik világát ismerő férfi elmondta, van olyan étel az étlapon, amit soha, semmilyen körülmények között nem rendelne meg.

Ráadásul egy olyan burgerről van szó, amelyik hazánkban is népszerű, mint mondta, annak elfogyasztását többször is megbánta. A Mindmegette szerint ez a burger nem más, mint a McCrispy, amely 

nem ropogós, íztelen, valahányszor megrendeltem, többnyire száraz volt, és túlsütött”. 

 

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kasa
2024. július 26. 08:06
A meki egy szar. Akkor inkább Burger King.
Reszelő Aladár
2024. július 25. 18:06
Egy magyar Mandiner kommentelő szerint A makiben nem szabad hamburger enni sültkrumplival és szénsavas üdítővel. Ezt onnan tudja, hogy már evett ott és mindegyik szar volt.
nempolitizalok-0
2024. július 25. 17:56
Én kihagyom, házilag kurvajó hamburgereket lehet csinálni.
Oldalkosár
2024. július 25. 16:02
survivor 2024. július 25. 13:12 "H a nem lennének gyorséttermek és ételfutárok, kipusztuln a 40 év alatti korosztály" A Mandinert pedig (reményeik szerint) olvassák ezek a korosztályok is. Lehet utálkozni, miért születnek ilyen cikkek, de pontosan ezért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!