Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Durván nekimentek a magyar Forbesnak: „A cikk szakmailag hazudik, emberileg és társadalmilag kirekesztő"

2024. július 05. 09:09

Szabó László MPB-elnök szerint újságírással és közélettel se foglalkozzon az, aki szerint Illés Fanni nem tartozik a legmeghatározóbb magyar sportolók közé.

2024. július 05. 09:09
null

Nyitókép: Forbes Facebook-oldala

„Elég volt! A magyar sport egy és oszthatatlan. A cikk szakmailag hazudik, emberileg és társadalmilag pedig kirekesztő” – idézi a Nemzeti Sport Szabó Lászlót, a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökét. A sportvezető amiatt háborodott fel, hogy a Forbes magazin legértékesebb magyar sportolókat tartalmazó listája egyetlen magyar parasportolót sem tartalmaz, a témához tartozó cikke szót sem ejt a parasportról.

Aki azt meri állítani nekem, hogy Illés Fanni nem tartozik a legmeghatározóbb magyar sportolók közé, az ne foglalkozzon újságírással, és lehetőség szerint közélettel se

– fogalmazott Szabó László.

A listán egyébként természetesen a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik az első, őt Szilágyi Áron és Gulácsi Péter követi.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2024. július 05. 20:02
“A Forbes valahol a '90-es évek férfi életmódmagazinjainak hazug világa és a pornómagazinok méltó utódja. A prolik újsága, akiknek a minőséget Friderikusz Sándor és a Royal vodka jelenti. Célja nem más, mint zsigeri gyűlöletet kelteni Mészáros Lőrinccel szemben…” Írja egy lángeszű Fityma-fan. Két dolog. 1.,Az újság mindig is az üzleti (gazdasági) bulvár lapja volt. Pornó!? Keveri. A pornóban érdekelt a magyar vállalkozó (Gattyán), aki 19 mrd-os adóhátralékot úszott meg, amiért aztán falból indult a választásokon. 2. Mészáros Lölő!? M’ér? Ő is paralimpikon? És miben indul? (Élő beszédben?)
sexykitty-118
2024. július 05. 15:24
🍓 ️ ­­É­r­­t­­é­k­e­l­­­d­ ­a­ ­­­s­z­e­­­x­i­ ­­­p­­u­­n­c­i­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
nemugatolmerkapol
2024. július 05. 11:02
Ha az utóbbi években igencsak elhasznált 'propaganda' kifejezést eredeti jelentésében szeretnénk használni, a Forbesra mindenképpen használhatjuk. A Forbes valahol a '90-es évek férfi életmódmagazinjainak hazug világa és a pornómagazinok méltó utódja. A prolik újsága, akiknek a minőséget Friderikusz Sándor és a Royal vodka jelenti. Célja nem más, mint zsigeri gyűlöletet kelteni Mészáros Lőrinccel szemben.
coyote-0
2024. július 05. 10:46
A magyar Forbes egy szennylap. Még a pottyantós kerti budiba se való seggtörlőnek, mert arra nem jó a papírja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!