Drogbiznisz magyar módra: lakóautóval bukott le a testvérpár és társuk

2024. július 25. 10:14

Míg a nő barátja azóta is rács mögött pihen, a testvérpár szabadlábon védekezik.

2024. július 25. 10:14

Nyitókép: police.hu

Képzeljük el, amint egy testvérpár és a nő barátja úgy dönt, hogy „Családi üzelmek” c. film stílusban próbálnak szerencsét a drogpiacon, méghozzá egy lakóautóval. A NAV Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Letenyén június 10-én alaposan átkutatták a járművet, és, minő meglepetés, több mint 60 kilogramm marihuánát találtak benne – olvasható a police.hu-n. A lakókocsi Olaszországból érkezett, és a „vakációs” drogcsempészek remekül elbújtatták a cuccot, csak éppenséggel nem eléggé.

A történet azonban itt nem ért véget. Az NNI nyomozói a trió diósdi lakhelyén további 8 kilogramm kábítószert, vákuumfóliázó gépet, és egy rakás pénzt is találtak. A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozott elsőként, és a két férfit és a nőt kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki. Míg a nő barátja azóta is rács mögött pihen, a testvérpár szabadlábon védekezik.

Az ügy tovább bonyolódott, amikor július 16-án Budapesten és Tiszaföldváron összehangolt akció során öt férfit fogtak el. Az akció épp akkor történt, amikor a drog gazdát cserélt volna, amit csak egy jól megírt bűnügyi drámában lehetne elképzelni. A csapatban volt egy iraki, egy koszovói, két magyar és egy hontalan személy. Az elfogásoknál és a kapcsolódó kutatások során több mint 9 kilogramm marihuánát foglaltak le. Négy férfit kábítószer-kereskedelemmel, míg a hontalan személyt kábítószer birtoklásával gyanúsították meg.

 

 

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­é­k­e­l­d­ ­­a­­­ ­s­z­e­x­i­ ­­p­u­­n­­c­­­i­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Tasi János
2024. július 25. 10:27
Lyézusom! "Hontalan személy" baszod? szóval az irakinak, aki láthatóan nincs Irakban, van hazája, a koszovóinak dettó, de a MAGYARNAK, akinek nincs lakcímkártyája, már állampolgársága sincs? húbazz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!