Donald Trump lenyűgözte Parászka Borókát: „A feltartott ökle az év ikonikus jelképévé vált”

2024. július 14. 17:25

A baloldali publicista Donald Trump helyzetfelismerő-képességét méltatta, mivel a merénylet után 75 másodperccel már a választóinak üzent.

2024. július 14. 17:25
Donald Trump Injured During Shooting At Campaign Rally In Butler, PA

Nyitókép: Anna Moneymaker/Getty Images

„A republikánus elnökjelöltnek felbecsülhetetlen kampányajándék, ami most történt. Hetvenöt másodperc. Ezalatt rálőttek az amerikai elnökjelöltre, a 78 éves volt államfő földre bukott (vagy az őt védők földre rántották), felmérte, hogy megsérült, felmérte, hogy támadás célpontja, majd dacolva a sérüléssel, a talán még fennálló veszéllyel, úgy döntött, hogy talpra ugrik, majd tökéletesen felismerve a pillanatot, vérző füllel üzent a választóinak” – elemezte a Donald Trump elleni merényletet Parászka Boróka. A baloldali publicista szerint

egy egész estés film jeleneteit láttuk sűrítve, tökéletes dramaturgiával, helyzetértékeléssel, koreográfiával. Egy olyan filmet, amelyet mindenki ismer Amerikában fél évszázada, a Kennedy-merénylet óta”

– utalva a John F. Kennedy korábbi elnök elleni, 1963-as merényletre. A szerző szerint élénken él az amerikaiakban a gyilkosság. Trump ugyanakkor „próbára tétetett, megmérettetett, és túlélt. Halállal dacoló mártír. Sebzetten is erősen, győztesen menetelt ki, előre a még nagyobb elismerés felé.” Parászka Boróka szerint 

Donald Trump gyakorlatilag megnyerte a novemberi elnökválasztást.

A republikánus elnökjelöltet bírálva megjegyezte, hogy Trump a rá leadott lövés ellenére is arra figyelt, hogy a lehető legjobban jöhessen ki politikailag a merényletből. Úgy fogalmazott: „Hogy a 78 éves Trumpnak volt ereje talpra ugrani, és vérző fejjel azonnal pózolni a kameráknak, hogy meglátta a pillanatban az ikonikusat, hogy az arcél érdekelte, nem a lehetséges újabb lövés, nem meglepő. Egész politikai pályája arról szólt, hogyan lehet a látszatokból és a látszatoknak élni, hogyan lehet bármiből – családból, barátból, ellenségekből, hatalmasokból, megtaposott és kiszolgáltatott emberekből – mindig, másodperc pihenőidő nélkül, könyörtelenül, számítóan pénzt, támogatást, szavazatot kicsikarni. Az élőzés végtelen világában a halál is csak pár másodperces, megfelelő optikával rögzített, like-barát performansz.”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
laszlokiss597
2024. július 15. 03:59
Mert szereti az ökölszexet.
Töki
2024. július 14. 21:19
Ki ez a kurva??? Fordított esetben nem ez lett volna az első gondolata, hanem csipogna a rasszizmusról! 1 igazi rossz indulatú szar ember, aki ilyen elméleteket gyárt!!!! Na meg beszél Kennedy-ről, holott fogalma nincs róla ki is volt valójában. Szar ribanc vagy boresz! Remélem egyszer átérzed, amit most Trump!
faladjaamasikat
2024. július 14. 21:17
Boróka egy szélsőséges, vérszagra gerjedő gerinctelen libetálfasiszta. Egy jellembajnok bolsevik! Gratulálunk az erkölcsi fertőjéhez! Boróka! Basszál lóval!
Cserna János
2024. július 14. 21:12
A Parászkát szidalmazók jobban teszik, ha visszavesznek az indulatból. Borókánk ugyanis a szokásos szerencsétlen és gúnyolódó stílusában leírta, hogy Trump az alkalmas elnöknek, nem a szerencsétlen Biden. Leírta, hogy a 78 éves Trump erős (felugrott a földről) testben és lélekben, azonnal szólt a népéhez, nem tutyimutyiskodott, mint az ellenfele vagy a Nyugat-Európai vezetők tették volna. Nem elemezgette a helyzetet a genderjogok, a woke és az antifa szókészletével. Borókában ez valójában elismerést keltett. Nőként azért érzi, hogy ki a férfi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!