Üzent Trump a merénylet után: Igazán szeretem a hazánkat, és mindannyiótokat, várom, hogy a héten Wisconsinból beszélhessek újra nemzetünkhöz

2024. július 14. 15:43

A volt amerikai elnök Truth oldalán azt írta, hogy a merénylet nem ijeszti el őt attól, hogy szembenézzen a gonoszsággal.

2024. július 14. 15:43
Donald Trump Injured During Shooting At Campaign Rally In Butler, PA

Kép forrása: Anna Moneymaker/Getty Images

Donald Trump a pennsylvaniai merénylet után posztolt a hivatalos Truth-oldalán. A republikánusok elnökjelöltje a merénylettel kapcsolatban fejtette ki gondolatait.

Ezt is ajánljuk a témában

„Köszönöm mindenkinek a tegnapi gondolatokat és imákat, mert egyedül Isten akadályozta meg a felfoghatatlant”

 – írta Trump, majd így folytatta: 

 „Nem fogunk félni, hanem kitartunk hitünkben és dacosan szemebenézünk a gonoszsággal. Szeretetünket küldjük a többi áldozatnak és családjaiknak. Imádkozunk a sebesültek felépüléséért, és szívünkben őrizzük annak az állampolgárnak az emlékét, aki olyan szörnyű módon vesztette életét. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ebben a pillanatban fontosabb, mint valaha, hogy egységesek legyünk, hogy megmutassuk igaz amerikai jellemünket, erősek és elszántak maradjunk, és ne engedjük, hogy a gonoszság győzzön. 

Igazán szeretem a hazánkat, és mindannyiótokat, és várom, hogy a héten Wisconsinból beszélhessek újra nagy nemzetünkhöz.

A Trump elleni merénylet az elnökjelölt egyik szombati kampánygyűlésén, a pennsylvaniai Butlerben történt, ahol két személy – maga az elkövető, és egy ártatlan Trump szimpatizáns – életét vesztette. 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
..--..
2024. július 14. 17:37
-zsoltkom- "Köszönöm mindenkinek a tegnapi gondolatokat és imákat, mert egyedül Isten akadályozta meg a felfoghatatlant" De Isten volt az is, aki engedte a merénylőt lőni. Isten egy lehetőséget adott Trumpnak, hogy vonuljon nyugdíjba és élje az adócsalt dollárjait... ami időt még hagy neki Isten. A végén még a másik füle is bánja Trumpnak.
akkor ki
2024. július 14. 17:22
Amerikát a liberális hiénák tették tönkre na meg a zsidók rosszabbi fajtája!
Leskelődő
2024. július 14. 16:34
Isten segítse Trumpot a jövőben is! Nem mellesleg Orbánt és a magyarokat is!
Mandiner444hu
2024. július 14. 16:21
A merénylő neve, Crooks angolul: csaló, rossz, görbe, púpos, beteg, svihák stb. - és minden szóösszetételben csak rosszat jelent. Nomen est omen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!