Elképesztő képet készített a New York Times fotósa a töltényről, ami elsüvített Donald Trump feje fölött

2024. július 14. 14:16

Doug Mills vérfagyasztó pillanatot kapott el.

2024. július 14. 14:16
TRUMP, Donald

Nyitókép: MTI/EPA/DAVID MAXWELL

Ahogy arról a Mandiner beszámolt, merénylet érte Donald Trumpot a szombati kampánygyűlésén. A volt amerikai elnököt a jobb fülén lőtték meg, de már kiengedték a kórházból. A titkosszolgálat emberei lelőtték a már beazonosított támadót.

A New York Times fotósa, Doug Mills is ott volt és fényképeket készített Donald Trump szombati kampányeseményén, amikor egy merénylő meglőtte a beszédet tartó korábbi elnököt. Akkor is fotózott, amikor a lövések eldördültek, és mint kiderült, az egyik képen éppen sikerült elkapnia azt a pillanatot, amikor egy töltény elsüvít Trump feje mögött.

Ezt is ajánljuk a témában

A képet nagy felbontásban ide kattintva tekintheti meg. 

 

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2024. július 15. 13:26
A II. vh-ban harcoló magyar katonákkal sokat beszélgettem. Apámmal és másokkal is. Ők mondták, hogy akinek a füle mellett megy el a lövedék, egy csattanást hall.
kastellorizo
2024. július 14. 20:06
Nahát a nyt fotósa tudta, mikor kell elsütni. 🤣
figyelő4322
2024. július 14. 18:56
Igen, a kép valóban jól sikerült. Mondjuk a cikk írója abban téved, hogy a a golyó 'elsüvített a feje fölött.' Valójában Trump jobb fülét súrolta a lövedék! Vérzik a füle, ez még az ominózus képen is látszik. Ha csak 2-3 cm-rel jobbra megy, akkor a fejét találta volna el...
2024. július 14. 18:47 Szerkesztve
"a New York Times fotósa" Jó helyen, jó időben. Nyilván véletlenül. Ez van, amikor az akolbeli fajtárs pénzéhsége felülírja a titoktartási kötelezettséget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!