Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

„Csapatunk azon dolgozik, hogy megfelelő támogatást biztosítson a megtámadott sofőr számára” – megszólalt a taxitársaság az Árpád hídi baleset után

2024. július 04. 14:05

A Bolt Taxi együttérzését fejezte ki a balesetben elhunyt áldozatok családtagjainak és barátainak.

2024. július 04. 14:05

Mint ismert, kicsit több mint egy évvel a tragikus kimenetelű kerékpáros gázolás útán újabb emberéleteket követelő baleset történt az Árpád hídon. Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, szerda éjjel brutális közlekedési baleset történt az Árpád hídon: egy taxi nagy sebességgel a forgalommal szembe hajtott, majd frontálisan ütközött egy szabályosan közlekedő Suzuki Ignisszel, amibe hátulról belement egy másik, szabályosan közlekedő taxis. 

A forgalommal szemben hajtó taxit vezető személy, valamint a Suzuki két utasa életét vesztette a balesetben.

Sajtóinformációk szerint a balesetet okozó férfi egy Toyota Camry taxival szemben a forgalommal menekült, miután a híd budai hídfőjénél erőszakkal elvette a gépkocsit a tulajdonos taxis hölgytől, majd frontálisan ütközött a Népfürdő utca felől szabályosan érkező Suzuki Ignisszel, amely megpördült, ekkor pedig a mögötte érkező Skoda kombi taxi is belerohant a Suzukiba. 

A történtek kapcsán lapunk megkereste a Bolt Taxit. Többek között arra voltunk kíváncsiak, hogy a Bolt Taxi okozta-e a balesetet, valamint, hogy meg tudják-e erősíteni, hogy a taxit nem a sofőrük vezette. Afelől is érdeklődtünk, hogy a járművet a baleset előtt nem sokkal valóban elrabolták-e. Továbbá arra is rákérdeztünk, hogy a taxis hölgy, hogy van, megsérült-e a támadás során.

A taxitársaságtól megkeresésünkre a következő választ kaptuk, melyet változtatások nélkül közlünk:

„Szeretnénk kifejezni együttérzésünket a balesetben elhunyt áldozatok családtagjainak, barátainak.

Az Árpád hídon történt baleset kapcsán megerősítjük, hogy egy sofőr partnerünket tegnap este megtámadták, és elrabolták tőle a taxiját, amellyel később a halálos áldozattal járó balesetet okozták. Csapatunk azon dolgozik, hogy felvegye a kapcsolatot a sofőrrel, és megfelelő támogatást biztosítson számára.

Sajnos, mivel folyamatban lévő nyomozásról van szó, nem áll módunkban bővebben nyilatkozni. Biztosíthatjuk, hogy a Magyar Bolt taxi teljes mértékben együttműködik a hatóságokkal az ügy kivizsgálása érdekében.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wadcutter
2024. július 04. 18:27
A Boltnál saját kocsival dolgoznak? H nem volt casco, mivel fog dolgozni a kishölgy?
counter-revolution
2024. július 04. 14:08
Egy másik csodás eset, cigánybűnözőkkel: "Szopd a f@szom, verjem anyádba, eltakarodsz a g.cibe innen, te köcsög!" - Dolgozik a fővárosi cigány taxismaffia Az alábbi videó először a Fővárosi Taxisok zárt csoportjában jelent meg, majd kikerült TikTokra is. Taxis olvasónk osztotta meg velünk az eset hátterét: Egy céges kolléga (Főtaxi, 6x6, City, nem tudom, melyik pontosan) rendelésre ment a Váci utca és a Kigyó utca sarkán lévő taxiállomásra. Ott van egy-két független cigány taxis, akik onnan "dolgoznak" (azaz becsapják a külföldi turistákat). És nem tetszett nekik, hogy a céges kolléga megállt utolsónak a taxiállomáson, hogy ott vegye fel az utasát, aki direkt arra a taxiállomásra kérte az autót. Erre szóltak ennek a két rézművesnek, hogy segítsenek megfélemlíteni a céges taxist. Ez megy már lassan 30 éve. Egyre több sittes cigány taxizik, így rontva az amúgy sem túl fényes hírnevünket." kuruc.info/r/35/275626/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!