Csak a lényegre nem tetszettek válaszolni: mit keres a woke egy olimpiai megnyitón?

2024. július 29. 11:54

Annyira tipikus.

2024. július 29. 11:54
null
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

Nyitókép: Twitter

„Annyira tipikus. Most, hogy kitört a felháborodás a megnyitó ünnepség miatt, a progresszívek gyorsan elárasztották a netet kicsit sem feltűnően egyező egyen-magyarázatokkal (ld. még: copy paste): ennek az a lényege, hogy minden progresszív rettenetesen művelt művészettörténetileg (is), annyira, hogy még Jan Harmensz van Biljert, „kevéssé ismert németalföldi festő” Istenek lakomája c. festményét is ismeri, amit persze a sok sudri bunkó nem, ezért keverik ők össze Leonardo Utolsó vacsorájával, tehát kiderült, hogy aki felháborodott, az egyúttal bunkó is (mint mindig, amikor szíveskedik nem egyetérteni a progresszív állásponttal). Csak a lényegre nem tetszettek válaszolni: mit keres a woke egy olimpiai megnyitón?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2024. július 31. 08:34
És te mit kerestél Tusványoson??
madárinfluencer
2024. július 29. 18:05
Érthetetlen, hogy a woke-irányzat képviselői miért tartják magukat progresszívnek, hiszen mozgalmuk leginkább a Mao Ce-tung idején lezajlott kulturális forradalomhoz hasonlít, ami már majdnem 50 éve megbukott.
strz-123
2024. július 29. 17:45
A balosok gyáva sza@r alakok. Természetesen provokáció volt, maguk közt rhécselve, egymás vállát lapogatva vidultak azokon akiket vérig sértegteni szándékoztak. Azonban vállalni már nem merik. Mindig van egy magyarázat, nem is úgy gondoltuk, nem is azt jelenti. Irónai, nem is rátok haragszunk hanem veletek vagyunk, nem is azt jelenti, nem is az van a képen stb... Ostoba, gyáva sza@ok vagytok, az oviban a legalja lúzerek viselkednek így.
Ez D-dúr és e-moll
2024. július 29. 17:40
(előz. komm. folyt) S bár nem katolikus, hanem református, de ez sem rossz! „Most már tudom, miért feszítették meg liberálisék a szegény Krisztust. Mert ahelyett, hogy gólt rúgott volna az emberrel az üdvösség kapuján, vagy jó ökölcsapással knokoulta volna a bűnből, vagy fényképmasinásos népszerűséggel húzta volna ki a kárhozat Császárfürdőjéből: hát új világot építő új lelket akart adni neki! (...) A közélet, a történelem izombarmok vad Olympiászává válik, ahol az ellenfél, a vetélytárs mindenáron legázolása az egyetlen törvény. Ezt a kiválasztást valósítja meg a népképviseleti rendszer mai formája a politikában, mely a minden hazugságra képest, a lelkiismeretlen úszítót, a gazul ígérgetőt, a műveletlent, a tehetségtelent, az immorálist, az ordas újságírót, a lézengő grófi Biberachot juttatja történelem-csináláshoz, s ezek kezébe adja a bölcsők, a családok, a nemzetek, a kultúrák sorsát!” (Szabó Dezső: Az olympiász tanulságai. 1936)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!