Azt gondoltam, hogy már kihaknizta magát a beteg, de nem

2024. július 30. 17:34

Most újra rázendít a hazudozásaira, keresve egy új narratívát, miután a többi elbukott.

2024. július 30. 17:34
null
Ábrahám Róbert
Ábrahám Róbert
Facebook

Nyitókép:Ábrahám Róbert Facebook-oldala

„Azt gondoltam, hogy már kihaknizta magát a beteg, de nem. Pedig a legutóbbi posztjaira, – ami akkortájt született, amikor épp arról hazudoztak az öreg FAM barátjával, hogy nem beszélnek a témáról többet – nem is reagáltam. 

Erre most újra rázendít a hazudozásaira, keresve egy új narratívát, miután a többi elbukott. 
- először megpróbált faji kérdést kovácsolni az ügyből, ami nem igazán jött össze
- aztán megpróbált a teljes sajtójával együtt (igen, ma már nem Hajdú Péter a befolyásos médiapszichopata, hanem ő) egyoldalú, manipulatív karaktergyilkosságot rendezni, noha máskor erre olyan érzékeny. Ez szintén besült
- aztán jött a mimózáskodás, és arról kezdtek vakolni, hogy Robinak most nagyon nehéz és nem értik hova lett az 1 millió ember, aki korábban biztatta, és felbújtotta őt (???????) 
- ma pedig megpróbál politikai meg ideológiai kérdést faragni az ügyből, hátha majd ez sikeres lesz. 
Robi! Bár te meg a sajtód, szemérmesen elhallgatjátok, hogy politikától, és ideológiától függetlenül sorra érkeznek a részedre címzett: “elég volt!” jellegű nyilvános üzenetek. Nem, nem az erőszakot dicsőítve, - azt én magam sem teszem - hanem a képmutatásod, a következetlenséged, a fel nem vállalt rasszista provokációidat, és a szólásszabadságot a kitartó becsületsértéssel összekeverendő farizeusságodat elítélve. Németh András a – vér kormányellenes – HVG szerzője jobboldali volna? Parászka Boróka ultra liberális erdélyi szerző, aki szintén a HVG szerzője, jobboldali volna? Rákóczi Feri, Sebestyén Balázs, Ráskó Eszter, akik szintén elítélik az erőszakot, de pontosan értik a különbséget a szólásszabadság és a nyomorul provokáció között, jobboldaliak volnának? Az összes netes felmérésben, ahol alulmaradsz, valamennyi nem általatok kezelt fórumon megjelenő véleményező mind-mind jobboldaliak volnának? 
És ne kerülgessük a forró kását, Robi! Miféle sunyi hazudozás az, hogy téged a véleményed miatt pofoztak fel? A mocskolódásaid, nyílt hazudozásaid, rasszista provokációid miatt senki nem pofozott fel. Azért kaptál egy fülest, mert próbáltad velem eljátszani azt a blöfföt, amit a Dopeman Lacival, miszerint te már nem csak intellektusban, de keménységben és macsóságban is vered a vetélytársaidat. Én pedig lehívtam a blöfföd, ahogyan azt te korábban másoknak jó szívvel ajánlottad. 

Nem véletlen vágtad le a »vágatlan hangfelvétel« elejét, és emeltél ki számodra kellemetlen mondatokat, megváltoztatva az időrendi sorrendet is. Hiszen ha bennehagyod, akkor kiderül, hogy mindvégig igazat beszéltem, amikor elmondtam, hogy nem egyedül voltál. Vártatok rám, Robi! Elő volt az egész készítve. Te vetted a hangot, ő vette a képet. 

Az volt a terved, hogy megbeszélés helyett magadat felszívva, nagyobbnak, erősebbnek, és brenkóbbnak mutatva, mint ami vagy, beleállsz az arcomba, lefenyítesz, majd közvetlen közel lépve, magadat kihúzva, agresszíven szótagolva megszégyenítesz, és én majd – félve attól, hogyha bármit teszek vége a pályafutásomnak – úgyse merek majd semmit tenni, csak állok ott befenyítve, és a trollfarmod ezt a felvételt majd felpajolja a Redditre, tovabb építve a hamis »gangster and gentleman« kultuszod. A számításod azonban – mint oly sokszor – ezúttal is hibásnak bizonyult. Ahogy az egyik nagy ember idézte egy másik nagy embertől: “mindenkinek van egy terve, amíg szájon nem verik”

Ekkor döntöttetek úgy a háttércsapatoddal, hogy kis kozmetika után ez a póz is jó lehet, és az áldozat szerepében is kijöhetsz győztesen a kellő propaganda támogatással a hátad mögött. Hiszen te is, én is tudjuk, hogy a jobb és baloldali média között annyi különbség van, ha oda akarnak csapni, hogy az egyik legalább felvállalja ezt, míg a másik hazudozik, ahogy azt te is teszed évek óta. 

Ami a hangfelvételt illeti, már nem csak az első körös »szabad füllel is jól hallhatóan vágott« vélemény áll rendelkezésre, hanem a szoftveres analízis eredménye is. Csatolom, Robi! Az említett anomáliák egy részét megmagyarázza – az egy ponton általad is elismert – utólagos szerkesztés hangerőügyileg, egy részére azonban az sem magyarázat. 

És te is tudod, hogy ez csak a kezdet. Ritmust váltunk, és ezt most végig visszük. Az évek alatt egyszer sem éltem a jogaimmal. Semmilyen szinten! Akkor sem pereltem vagy kértem helyreigazítást, amikor a minden alapot nélkülöző hazugságaidat épp a társmédiád buktatta le, ti pedig utólagosan annyit mondtatok: »ezt benéztük!«

Ezúttal más a helyzet. Most nem csak a nevemet kívánod bemocskolni, és újra – ahogyan sokszor már megetetted büntetlenül – próbálsz kivenni a becsületemből. Most egy büntetőügyben próbálsz hatudozni, mert nem elégszel meg azzal, ha azért ítélnek el, amit magam is elismertem (órákkal azelőtt, hogy elhitettél) hanem a lehető legtöbbet akarod kihozni a kínálkozó lehetőségből. 

De felőlem nyomjad csak! Minden posztoddal csak népszerűbbé teszel. És nem azért, mert az emberek erőszakot akarnak, henem mert röhejes és gusztustalan számukra, hogy te, aki sírtál, hörögtél, majdnem meg is hányattad magad, mikor Hajdú beperelt, most rendőrségi vamzernek álltál és mindezt büszkén teszed. 

Te, aki éveken át több alkalommal is éltetted, amikor mások más ellen erőszakot alkalmaztak a konfliktus egy pontján, most utacbizalmi spicli módjára viselkedsz, összegörnyedve, és szipogva egy csárdástól. Te, aki Magyar György jogásszal sztereóban harsogtad, hogy Magyar Péter pofonjai – testőrökkel a háta mögött – rendjén való és felmenthető, most majdhogynem a fizikai megsemmísítésemet várod el. És ami a jelenlegi narratívád kapaszkodóját illeti: »Magyaroszágon szólásszabadság van, de verésszabadság nincs« 

Egyetértek! Ezért nem pereltelek be soha! Mert hiszek a szólásszabadságban! Ezért mosdattalak ki téged és a rádiód a rasszista jogfosztás után. (Akkor még hálás voltál a gazdáddal, Korvin Tibivel együtt) Ezért is állok értetlenül azelőtt, hogy múlt karácsony előtt, az egykori táskás embered és üzlettársad 2 millióra perelt a véleményem miatt. 

És a verésszabadság elutasításával is egyetértek, Robi! Ezért mentem be magam ellen vallomást tenni. Hiszen amit tettem, azt csak a jogi felelősség vállalás terhe mellett teheti meg egy férfi, bármi is az előzmény. És ez így van rendjén. Ha e kettőben hiszel, és szeretnéd, hogy az emberek komolyan vegyenek, akkor leszel szíves következetes lenni, és nem csak akkor picsogni, amikor az érdeked ezt követeli.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bodosoldier-2
2024. augusztus 21. 07:47
Ha minden nap szájon verné valaki,akkor se szólhatna Puzsér.Élete folyamán már annyi emberbe beleszállt,hogy megérdemelné a minden napi verést.
madras
2024. július 31. 21:18
A gyáva szar Magyar Péternek nem volt bátorsága bemenni a rendőrségre, pedig ő nem csak megütött valakit, hanem még a telefonját is elrabolta az illetőnek.
2024. július 31. 08:59 Szerkesztve
Áttekintve a posztjaidat Ábrahám neked se kellett a szomszédba menni becsületsértésért. Repkedtek ott is az eposzi jelzők, magánélet kiteregetés stb.. a Puzsérra adott válaszaid egy miliméterrel nem voltak jobbak, mint amit ő írt. Ez az alaphelyzet. Nem az, hogy te semmit se csináltál a Puzsér meg páros lábbal beléd repült vagy 20-szor. A szájkarate szintjén tök egyformák vagytok. A különbség az, hogy te fizikai erőszakot IS alkalmaztál. Szóval nem értem mire fel megy még mindig a picsogás. Másrészt abban van igazsága Puzsérnak, hogy a trump meg fico elleni erőszaknál ment a sopánkodás meg a hová fajultak a libsik, hogy ennek örömködnek. Amikor olyat ütnek aki nem tetszik akkor meg röpköd a tetszésnyilvánítás, meg a miért nem kapott többet nagyobbat.
Emporio Ármányi
2024. július 31. 07:41
Hogy mondta a mesüge Joe Esterhas: "Ha meglátsz egy magyart az utcán, menj oda, és vágd pofon! Tudni fogja, hogy miért kapta. " Ábrahám Robi, szépen kérlek, fordítsd meg nekünk ezt a mondást: "Ha meglátsz egy puzsért az utcán, menj oda, és vágd pofon! Tudni fogja, hogy miért kapta".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!