„Az I. kerület nem bordélyház!” – az új polgármester nem teketóriázott, gyorsan hűvösre kerültek a közterületen közösülők

2024. július 19. 19:09

A választási kampányban azt ígértem, hogy rendet teszünk az I. kerületben – emlékeztetett Böröcz László.

2024. július 19. 19:09
null

Nyitókép forrása: Böröcz László Facebook-oldala

„Az I. kerület nem bordélyház!” – ezzel a felkiáltással tett közzé egy posztot az I. kerület leendő polgármestere, Böröcz László a közösségi oldalán, amelyben leírta, hogy egy lakossági bejelentés alapján, péntek délelőtt a hatóságok előállítottak két embert a Batthyány és Toldy Ferenc utca sarkán lévő zöld területen, akik fényes nappal, a szabadban éltek nemi életet.

Dolguk végeztével tovább hűsölve borozgatásba kezdtek. Azonnal jeleztem a kerületi rendőrkapitánynak

– írta posztjában a politikus.

A felháborodott helyiek hamar kiszúrták a jelenetet és értesítették a hatóságot, akik rövid időn belül a helyszínen voltak és megkezdték az intézkedést. „Most már a fogdában hűsölhetnek” – fűzte az eseményekhez Böröcz László. 

A választási kampányban azt ígértem, hogy rendet teszünk az I. kerületben. Októbertől a megújult közterület-felügyelet a rendőrséggel közösen fogja vigyázni családjaink nyugalmát, és megszüntetjük a sorozatos közszeméremsértéseket

– mondta a kerület leendő polgármestere.

Forrás: Böröcz László Facebook-oldala

Böröcz László bejegyzését itt tekintheti meg:

***

 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 275 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­r­­­t­é­k­e­l­­d­­ ­­a­­ ­­­s­z­­e­x­i­ ­­­p­­u­n­­­c­­i­­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
Mich99
2024. július 24. 22:21
Legalább buzik voltak?
masikhozzaszolo
2024. július 22. 08:16
Ismétlés. Zabriskie point. Woodstocki fesztivál.
syphax
2024. július 22. 06:02
Nem vagyok prüd, hiszen nemcsak az utcai-köztéri szennyet útálom, hanem a bélműködéssel, a bűzzel és az "otthoni"-zárthelyi MOCSKOKKAL ÖSSZEFŐGGŐ ÉLVEZKEDŐ DUMÁT IS--AZ IZZADTSÁGSZAGTÓL KEZDVE A SPERMAFOLTOKON ÁT A ROTHADÓ-MEGROHADÓ ÉTELEKIG ÉS A VIZELETSZAGIG, SŐT A TÚLZOTT DEZODORBŰZIG SZINTÚGY MINDENT--az ezekről valóm kéjes szellemiségű beszédig-írásokig. Mert ami sok az sok és nem 'odavaló.."az" undorit..még a buzik köztéri smacizása és egynemű smárolása is...mint a bűzlő ürülék-kupac az út szélén, ha az kutya-termék..akkor is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!