Az, hogy a zsupérizmus mára egyet jelent az ipari mennyiségű hazudozással, már megszoktam

2024. július 23. 17:11

Még van olyan illúzióm, hogy kérdéseket meg lehet vitatni bizonyos körben

2024. július 23. 17:11
null
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Hont András Facebook-oldala

„Az, hogy a zsupérizmus mára egyet jelent az ipari mennyiségű hazudozással, már megszoktam. Ám jelen esetben nem is állítottam semmit, csak felvetettem egy dilemmát, ami nekem gondot okoz, és aminek a jó/rosszhoz nincs sok köze. És ezt sem az érintett miatt mondom, vagy az ott gyülekezők miatt, mert azt is megszoktam, hogy összegyűjtötte a Nőtanács még élő tagjait, hanem mert még van olyan illúzióm, hogy kérdéseket meg lehet vitatni bizonyos körben. Arra törekszem, hogy körülöttem ilyen kör legyen, a többit úgyis kibaszom. Akiknek nem gondolataik vannak, hanem táboruk, menjenek oda. Vagy a Zsupérhoz.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tolókapu
2024. július 26. 12:02
Zsupért nem szabad komolyan venni, mert a tudatát igen megzavaró szerek hatása alatt ír, beszél és cselekszik. Sajnos remény sincs, hogy kitisztuljon a most még beteg elméje! Szerencsétlen vergődő ember. Erre/ezekre szolgáló bizonyítékok, a maga körül tönkretettek szomorú és hosszú listája.
pacoka
2024. július 24. 23:52
Miért gondolja a Hont, hogy a bennfenteskedő szótorzításai viccesek? Csak nevetséges. Nagyon unom már, hogy az írásai semmi másról nem szólnak, csak saját magáról. Még csak nem is a véleményéről, hanem saját fontosnak vélt személyéről. Ez nem újságírás. ez önkielégítés.
krapulax50
2024. július 24. 20:27 Szerkesztve
Hontizmus egyenlő a hazudozással és meg ő fog tanítani a Pázmányon ahol történésznek írják miközben történeémi tanár végzettsége van. Hont egy gerinctelen szar alak aki csak hazudozik mindekiről a facebook oldalán. Mondjuk a Pázmány csak mandineres szar hazudozó alakokat enged tanítani a médiaszakon. Ceglédi csak egy szélkakas fizetett zsoldos.
catalina11
2024. július 24. 10:25
„Az, hogy a zsupérizmus mára egyet jelent az ipari mennyiségű hazudozással, már megszoktam. " hát ebben, a holokauszttúlélő!!! anya gyermeke, Puzsér elvtárs nagyiparos..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!