Áramot vezetett a kapujába egy makói férfi, majdnem tragédia lett a vége

2024. július 23. 11:01

A letartóztatásban levő férfit emberölés bűntettének kísérletével vádolják.

2024. július 23. 11:01

A nyitókép illusztráció. Fotó: DANIEL SCHÄFER / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

Vádat emeltek egy makói férfival szemben, aki szomszédait távol tartandó áramot vezetett tavaly nyáron az utcafronton álló vaskapuba – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Szanka Ferenc közölte, a letartóztatásban levő férfit emberölés bűntettének kísérletével vádolják.

A vádlott rossz viszonyban élt a szomszédaival Makón. A férfi elvette a szomszédjában élő nő járókeretét, amelyet a telkén tárolt. A vádlott tartott attól, hogy a szomszédok bemennek hozzá, hogy a járókeretet visszavegyék. Ezt megakadályozandó tavaly augusztus 3-án áramot vezetett az utcafronton levő vaskapuba. A kapu kilincsének érintése alkalmas volt arra, hogy halálos áramütés okozzon.

Még aznap a szomszédban lakók egyike megelégelte, hogy a vádlott felszólításra sem adja vissza a járókeretet, és felkereste a férfit.

Mivel a kapun nincs csengő, ezért a kilincset lenyomva akart bemenni a vádlotthoz, azonban ez előtt alkarjával véletlenül a kapuhoz ért, és enyhe áramütést szenvedett, de sikerült elrántania karját.

A sértett élete a véletlenen múlt, mivel csak rövid ideig és csak érintette az alkarjával az áram alatt levő fémkaput.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ad majorem Dei gloriam
2024. július 23. 18:11
2 hét alatt rendet tettek. Ja nem.
bunko-jobbos
2024. július 23. 17:33
Bazdmeg, ara jár egy gyerek, és meghal egy hülye miatt. Bassza fejbe szívlapáttal a szomszédját, bánom is én, de ne akárkit büntessen ez a fasz.
allen9
2024. július 23. 17:11
Rendes, jó gyerek lehet a szomszéd. Minden zsidónak és libsinek ilyet kívánok!
Loopus
2024. július 23. 15:00
Itt ==> www.blikk.hu/aktualis/krimi/aramutes-szomszedok-mako/2bteb4y még fotót is találtok a tavaly ilyenkor történt esetről szóló cikkben. Ott a képe a "feszültséget jól bíró" ☺ szomszéd "fiatalnak" is, meg látható a járókeret is, meg a "villanytechnikus" neje is. Nem semmi!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!