A telexesek is jól érzik magukat Tusványoson!

2024. július 25. 13:37

Van egy olyan érzésem, hogy a szombati beszéd nem fog nekik tetszeni!

2024. július 25. 13:37
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

Nyitókép: Deák Dániel Facebook-oldala

„Befogadó közösség vagyunk: a telexesek is jól érzik magukat Tusványoson! Van egy olyan érzésem, hogy a szombati beszéd nem fog nekik tetszeni!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bigfater73
2024. július 26. 18:21
Remélhetőleg a titkos szolgálat teszi a dolgát! Tombol az Ukrán - Román barátság!
Majdmegmondom
2024. július 25. 18:02
Honnan tudod? lehet, hogy titokban ők is az Orbánra szavaznak, csak a lóvéért árulják a Telex nevű szennyet...
ekeke1
2024. július 25. 17:37
Horst_Tappert Jelenleg naponta kapjuk a sallereket és a pofonokat: olaj szállítások leállítása, brüsszeli bojkott, túlzott deficit miatti eljárás és végül az a naponta növekvő 70 milliárd amit a migránsok miatt sóztak ránk. Ha Trump is elbukik, akkor nincs más hátra mint felhúzni a fehér zászlót, ugyanis Magyarország ilyen körülmények között garantáltan nem bírná ki a következő öt évet. Az ECR a költségvetési, a mezőgazdasági és a petíciós bizottság elnöke + 10 alelnöki poszt bizottságokban. + a Parlament két alelnöki tisztét is megszerezte. A Patrióták meg kaffognak... Amit az EU-ban műveltek nem volt más mint a provokáció, a vörös posztó Deutschék mostani kiküldése sem más, ahogyan a juncker, von der leyen plakátok sem. Magyarország évek óta mást sem csinált mint a céltáblát magára akasztva, felállva sétált a lövészárokban, "ide lőjetek" felirattal. Ennek a logikus következménye a jelenlegi súlyos helyzet, ahol már az a reménysugár hogy hátha megválasztják a pojácát az USA-ban.
zsolti123
2024. július 25. 17:07
A telexesek megkapták Váradi Józseftől az infot, mikor kell utazniuk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!