A liberális sajtó szerint a túl drága Balásy cégcsoport adta a legolcsóbb árat az Integritási Hatóságnak

2024. július 24. 14:26

Nem elég a legalacsonyabb ár, így is kikosarazták a New Land Media Kft-t.

2024. július 24. 14:26
null

Nyitókép: Integritás Hatóság

 

Lezárult az a közbeszerzés, amelyben kommunikációs tevékenységéhez keresett partnereket az Integritás Hatóság a következő két évre – olvasható a szervezet oldalán. A közlemény szerint a három részből álló, tárgyalásos eljárásban a PR-szolgáltatásokat az Uniomedia Zrt. nyújtja majd, az online és offline médiamenedzsment, médiavásárlás feladatait a Wavemaker Hungary Kft. – Media Vision Advertising Kft.– Redboxcom Kft. konzorciuma, a kreatív tervezési és gyártási feladatokat pedig a Super11 Creative Zrt. nyerte el.

A közbeszerzés összértéke 24 hónapra 1,13 milliárd forint, amelynek 70 százalékát köteles lehívni a Hatóság. Az árverseny mellett fontos szempontként figyelembe vett szakmai minőséget szakértő zsűri bírálta el – ismertették.

A pályázaton indult a Balásy Gyula tulajdonában álló New Land Media Kft. is, amely az első és a harmadik feladatra a legolcsóbb ajánlatot adta. Az elbírálásnál az ár hatvanszázalékos súllyal szerepelt, a szakmai ajánlat elbírálása negyven százalékkal, ám mégsem a New Land Media Kft. mellett döntött az Integritás Hatóság.

A Magyar Nemzet kapcsolódó cikke megjegyzi, a balliberális sajtó korábban gyakorta hangoztatta, hogy a New Land Media Kft. túlárazott szerződéseket köt az ügyfeleivel, amire ráerősített Magyar Péter egy korábbi állítása.

A Tisza Párt elnöke arról beszélt, hogy túlárazott szerződéseket kötött a New Land Media Kft. a Diákhitel Központtal, azonban most az Integritás Hatóság számára az említett cég adta a legolcsóbb ajánlatot, így megdőlt a baloldal állítása a túlárazott szerződésekről.

 

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­­­é­­k­e­­­l­d­­ ­­a­ ­­s­­­z­­e­­x­i­­ ­­p­u­­­n­c­­­i­­m­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Illieral
2024. július 25. 08:41
Nekem inkább az a bajom, hogy egy 100-ik hatóság, aminek nem sok értelme van de rögtön elbasz 1 milliárdot kommunikációra, hogy arról gyözködjön minket mit csinál. Ahelyett, hogy simán tenné a dolgát. És mennyi ilyen van, értem én, hogy 1 milliárd csepp a tengerben, de sok ilyen sokra megy és ezeknek a pénzeknek jobb helye lenne az iskolákban, a MÁV-nál vagy a franc se tudja hol. Sajnos ez a balos kormányok idején is pont így volt. Nagyon sok pénz megy el a nem valós feladatokra.
kunfia1
2024. július 24. 23:57
"A Tisza Párt elnöke arról beszélt, hogy túlárazott szerződéseket kötött a New Land Media Kft. a Diákhitel Központtal, azonban most az Integritás Hatóság számára az említett cég adta a legolcsóbb ajánlatot, így megdőlt a baloldal állítása a túlárazott szerződésekről." Egyszerű ez, mint a fideszes elit vezére, aki megígérte, hogy véget vet az egyszereplős tendereknek. 3 túlárazott NERlovag szerződéséből csak egy túlárazott nyerhet, a másik kettő, máshol nyer, a most győztes ellen.
kvmny
2024. július 24. 19:51
"legolcsóbb árat" Nincs ilyen, hogy olcsó ár, alacsony van csak. Az olcsó már utal az árra is. Tanuljunk meg fogalmazni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!