Vezetőváltás történt a Lidl Magyarországnál

2024. június 26. 15:35

Szlavikovics Zita szeptembertől kezdhet majd munkába.

2024. június 26. 15:35
LIDL logo at night

Nyitókép: Markus Scholz/DPA/AFP

Szeptembertől új vezető kerül a Lidl Magyarország élére, amelynek jelenlegi igazgatója, Grósz Jenő a német anyavállalattól régiós irányítói megbízást kapott – tudta meg az Economx.

Grósz Jenőt az Igazgatóság elnöki pozíciójában 2024. szeptember 1-jétől Szlavikovics Zita váltja, aki jelenleg a Lidl Szlovákia Igazgatóságának elnöke. 

A szakember 2007 óta áll a Lidl kötelékében, ebből 11 éven át a Lidl Magyarországnál, majd több leánycégnél vezető pozíciókban szerzett nemzetközi tapasztalatokat.

„Nagy örömömre szolgál, hogy ősztől a Lidl Magyarország csapatát vezethetem és támogathatom azzal a tapasztalattal, amit hazánk után Romániában, Dániában és Szlovákiában gyűjtöttem. Célom, hogy az eddigi sikereket a vásárlók és a munkatársak javára újakkal gazdagítsam” – így Szlavikovics Zita.

2024 szeptemberétől Grósz Jenő, a Lidl Magyarország Igazgatóságának elnöke új kihívások elé néz: a Lidl németországi anyavállalatánál Régiós Igazgatói pozícióba kerül, amely feladatkörben a nagy múltú kereskedelmi csoporton belül több országért, köztük a magyar piacért is felelősséggel tartozik majd – közölte az Economx-al a Lidl Magyarország.

Mint jelezték, Grósz Jenő széleskörű kiskereskedelmi és vállalatvezetési tapasztalataival a régiós leányvállalatok fejlődésének alakításában vállal majd kulcsszerepet.

 

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Medici
2024. június 26. 17:54
Sic itur ad Lidl Astra! Grósz még nagyobb lett, és csak az EU szankciók miatt nem lett "Balsoj!"
kizokkentido
2024. június 26. 17:51
Az önkiszolgáló pénztárak nem túl népszerűek.
ehun
2024. június 26. 15:57
Remélem a szlovák árakat hozza, ami minusz15-20%...
véna
2024. június 26. 15:42
Ezt nem láttuk jönni. Amúgy még az épelméjű ember is csak alpinista felszereléssel vág neki a bejárattól a pénztárig, legalábbis mifelénk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!