Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Verebes István a belpolitikáról: Attól félek, felfordulás lesz (VIDEÓ)

2024. június 18. 10:06

A rendező Geszti Péter műsorában riogatott azzal, hogy egy előttünk álló belpolitikai változás könnyen lehet, hogy erőszakos lesz.

2024. június 18. 10:06

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

„Tegyük fel, hogy változás következik be, mert a belpolitika most nagyon impulzív” – vélekedett Verebes István Geszti Péter műsorában. 

A TikTok-ra feltöltött videórészletben a rendező aktuális félelemiet fogalmazta meg:

Ami utána jön, attól nagyon félek 

– utalt az Orbán-kormány szerinte hamarosan bekövetkező bukására.

Verebes azért is aggódik, hogy az impulzív helyzet könnyen lehet, hogy erőszakossá válik. Majd megjegyzi, hogy a politikai változás mindenre hatással lesz. A kultúrára, a médiára és színházra is. S hogy kik és miként tudják ezt a rendszert megváltoztatni, azt még nem látja, de mint elmondta:

Attól félek, hogy felfordulás lesz.

@viasat3_official Verebes István aktuálpolitikai kérdésekről is beszélgetett Péterrel. ☀️ Az Adom a napom most pihenni megy, de a nyári szünet után újra találkozunk. Addig is Geszti Péter záró soraival búcsúzunk és kívánunk mindenkinek nagyon szép nyarat: „Szeressék egymást, de legalábbis fogadják el a másikat. Mert így szép a világ. Viszontlátásra!" 💕 - ☀️ Adom a napom Geszti Péterrel – Crossplatform talkshow a VIASAT3-on #GesztiPéter#GesztiPeter#AdomANapom#crossplatformshow#élő#EzEggyelValódibb#EzVIASAT3#viasat3#újműsor#premier#livestream#liveshow#tv#tvshow#celebrity#celeb#fyp#sztárság#sztárok#crossplatform#talkshow#élőshow#geszti#humor#valodi#hiresseg#nofilter#realtalk#star#trending #real#beszélgetés#őszinte#honest #VerebesIstván #VerebesIstvan #színész #actor #politika #belpolitika #politics @gesztipeter ♬ eredeti hang – VIASAT3 - VIASAT3


 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. június 18. 15:22
Ami utána jön, attól nagyon félek – utalt az Orbán-kormány szerinte hamarosan bekövetkező bukására." szerintem igazából attól fél ez az álságos Geszti-Verebes páros, hogy nem bukik meg Orbán..
catalina11
2024. június 18. 13:54
belabarva 2024. június 18. 13:35 Mióta él retteg. Nem irigylem tőle." üzleti rettegés....
belabarva
2024. június 18. 13:35
Mióta él retteg. Nem irigylem tőle.
alexandrosz-2
2024. június 18. 13:28
Ha az lesz, akkor az elsők között fogtok lógni a társaiddal zsidó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!