A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Újabb szekta alakult? – Magyar hívei nem győzik mentegetni a begőzölt politikust

2024. június 10. 21:31

Többen is úgy fogalmaztak, soha többet nem nézik az ATV-t.

2024. június 10. 21:31
null

Fotó: ATV/képernyőmentés

Mint arról beszámoltunk, összeveszett Rónai Egonnal az ATV stúdiójában Magyar Péter, miután az Egyenes Beszéd műsorvezetője szembesítette a ténnyel, hányszor hívták a csatorna adásaiba néhány hónap alatt. A Tisza párt alelnöke erről tudomást sem akart venni, azt ismételgette, hogy „Mi a kérdés, szerkesztő úr?”, majd kiviharzott a stúdióból.

Az adás után Magyar hívei elárasztották a kommentszekciókat, teljes mellszélességgel mentegetik, az esetről elsőként beszámoló Mandiner reakcióideje miatt pedig voltak, akik összeesküvést sejtettek. Pártszimpatizánsai Rónai Egon stílusát, hangnemét is kifogásolják, valamint provokációnak minősítik, hogy mappával fogadta Magyart gratuláció helyett...

„Sajnos néha olyan érzésem van, mintha egy újabb szekta alakulna! Minden zsigerem kívánja a változást, és teljes erőmmel, tudásommal harcolnék érte! Itt viszont napok óta azzal szembesülök, hogy sokan úgy viselkednek, mintha egy szektában lennének!” – fogalmazott a kommentelő, majd hozzátette:

Ez sajnos hatalmas hiba volt! Kisétált, mint egy kisgyerek, akinek elvették a játékát, ezért bedurcizott, és azzal akar büntetni, hogy otthagy! ... Ez sajnos most inkább tűnt arrogáns, egoista, öntelt húzásnak, mint okos, higgadt, a változást elhozni képes személynek!”

– fogalmazott a hozzászóló.

A csatorna YouTube-oldalán a hívei gőzerővel mentegetik a politikust. Íme, néhány vélemény – a teljesség igénye nélkül:

„Azért élő műsorban, választási siker után, azzal kezdeni, hogy egy piros mappát átadni, hogy ki mit gyűjtött ki és kinek miben van igaza, ez közröhej... Semmi köze a műsorhoz, ezt a műsor előtt vagy után lehet rendezni a kulisszák mögött, korrekt módon, mert így ez nettó nyilvános provokáció!”

„Azért az ATV helyében nem lennék erre annyira büszke. Ha egy riportalany bemegy, akkor az nem kukoricán térdeplésre megy be és még 1 percig elég jól tűrte is és azt hiszem, hogy még normálisan is reagált. Az az arrogancia meg, hogy abba is hagyhatjuk, meg kutyakomédia már szerintem sok volt kicsit.”

„Ötször kérdezte meg Péter higgadtan, hogy van-e kérdés, sajnos a műsorvezetőnek nem sikerült egyszer sem feltennie valódi, a nézőket érdeklő kérdést. Ezek után mit várt a műsorvezető? Úgy tűnik nem a választási eredményekről akart Egon úr valójában beszélni, hanem a sérelmeit élő adásban elsírni.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 304 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-164
2024. július 27. 01:55
🍓 ️ ­­É­­r­t­­é­­k­e­l­­d­­­ ­­­a­­­ ­s­­z­­e­­­x­­­i­­ ­­­p­­­u­­n­­c­i­­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
luisbathhelena
2024. június 11. 12:44 Szerkesztve
Itt az a gond h a poloska vádolta meg a tv-t hogy nm hívták. Ezzel a hazugsággal szembesítették-és lebukott nem is bírta elviselni Ez egy ilyen figura....
Reszelő Aladár
2024. június 11. 10:54
A helyzet az, hogy a szektatagok is egy Orbán Viktort akarnak maguknak és az egyetlen kritérium, hogy az illető ne legyen Orbán Viktor. Egy amorális, pszhihopata is megteszi, csak ne Orbán Viktor legyen. De mi vagyunk birkák.
recipdoki
2024. június 11. 10:35
az MP szekta "érvelése " is pont annyi általában ennyi Gyurcsány höhöö..,Orbán hátradőlhet mi a különbség már a a fidesz-megafos szekta között ?semmi ,ugyaz az érvelés nélküli erőszakos nyomulás,MP zsoltárai mantrázás,a szektás hit,hinni a megváltóban és nem gondolkodni,főleg nem összefogva cselekedni ,mert csak nálunk van a bölcsek köve,amikor rákérdek mellédumálsz ,az MP hívők már szekta,pont olyan mint a másik az orbánvallási szekta,szélsőjobb -MIÉP,hatvannégy vármegyés ,trianozó,horthyimádó ,libsiső ,kommunistázó szekta között ?semmi,a Mihazánk-a MIÉcsak a megváltó neve más mi a különbség már a a fidesz-megafos szekta között ?semmi ,ugyaz az érvelés nélküli erőszakos nyomulás,MP zsoltárai mantrázás,a szektás hit,hinni a megváltóban és nem gondolkodni,főleg nem összefogva cselekedni ,mert csak nálunk van a bölcsek köve,amikor rákérdek mellédumálsz ,az MP hívők már szekta,pont olyan mint a másik az orbánvallási szekta,csak a megváltó neve más ,hinni és nem gondolkodni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról