Skócia
ÉLŐ
Svájc

Telegraph: Magyarország újra szabadságharcot vív

2024. június 15. 16:26

A szerző szerint a magyaroknak déjá vu érzése lehet.

2024. június 15. 16:26

A nyitókép illusztráció Fotó: FREDERICK FLORIN / AFP

Magyarország már 1848 óta kénytelen a függetlenségéért harcolni és ez mind a mai napig így maradt – írta Alan Sked, a Telegraph hasábjain.

A lap felidézte, hogy Magyarországot 1944-ben megszállta Németország, majd 1945-ben a Szovjetunió, ezért a magyarok 1956-ban újra szabadságharcot vívtak az elnyomó hatalommal szemben.

A szerző azt a következtetést vonta le, hogy déjá vu érzése lehet minden magyarnak azt követően,

hogy Európai Unió Bírósága 200 millió eurós büntetést rótt ki hazánkra.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. június 16. 11:38 Szerkesztve
...
2024. június 16. 11:28 Szerkesztve
civilina-2 20:57 "Az Európai Bíróság az ítéletével nem Tiborcz István gazdasági helyzetét gyengíti, hanem Magyarországét." - Van bármi előnyöm a NER lovagok verseny nélküli gazdagodásából? „Az állam és a rablóbanda között az igazság tesz különbséget, írja Szent Ágoston… Újra és újra le kell szögeznünk, és ki kell mondanunk, hogy csak az igazság tesz szabaddá.” (Kövér László a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége VIII. kongresszusán) Ugyanők most: "37. ... kevés kiválasztott ember aránytalanul nagymértékben részesedik a javakból - a jogrend és az intézményrendszer nem képes érvényt szerezni az erkölcsi elvárásoknak. 117. Manapság nincsenek szabadon elfoglalható földek, mint a római korban, azonban vannak uniós források. Azt tapasztaljuk, hogy az uniós pénzek egyesek számára úgy állnak rendelkezésre, mint a rómaiaknak a frissen hódított földek. Ez olyan mértékben vállalhatatlan része a mai magyar közéletnek, amit a keresztény értelmiség nem tud és nem is akar tovább magyarázni."
Valodi
2024. június 16. 11:06
Robert-N 20:38 "Igen és?" - höhöhö ... ez a Soros tervből való idézet - fordította Lovas István!
Valodi
2024. június 16. 10:51
Robert- 23:18 "Sorold csak mi köze Orbánnak- 1 közel az összes vidéki portán kert helyett tolják a fűnyírót 2 miért zárt be minden faluban az összes kocsma? 3 hova lettek a gyerekek az utcáról 4 hová lettek a kispadok 5 miért nem tartanak tyúkot, kacsát, nyulat ...a falusiak 5 végül miért történik mindez európai szinten ?" - höhöhö ... fáziskésésben vagy, koma! (2007.03.10.) „Erős vidékre van szükség, amely képes biológiailag és gazdaságilag fenntartani az országot. A politikai, demográfiai, gazdasági biztonság és stabilitás feltétele a vidék megerősítése - jelentette ki Orbán Viktor szombaton.” ... aztán a sok kétharmad megfeküdte a gyomrát, és megfordult szegénynek a tápcsatornája: (2023.12.17 - Magyar Közlöny) "A Hunland cégcsoport öt cégét nyilvánította mintagazdaságnak Orbán Viktor, a társaságok tulajdonosa pedig a holland Joseph Janssen. Agárdi Farm Kft., Bovinia Kft., Dupor Kft., HLT Production Kft., Hunland Service Kft." Náluk reklamálj, baszd meg ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!