Szandi visszaadta a pénzt, és meg is látogatta a rászoruló családot

2024. június 24. 10:47

Az énekesnő kapott hideget-meleget, mikor kiderült, a kevés fellépőre hivatkozva nem lépett színpadra egy előre leegyeztetett felvidéki jótékonysági koncerten. Szandi sajnálja a történteket, a gázsit visszautalta, és személyesen látogatta meg azt a családot, amelyen a rendezvény szervezői segíteni próbáltak.

2024. június 24. 10:47
null

Nyitókép: Szandi hivatalos oldala/Facebook

Mint ahogyan a Mandineren mi is beszámoltunk róla, az énekesnő két hete szombaton a felvidéki Madaron lépett volna fel egy jótékonysági eseményen. A helyszínen azonban túl kevesen voltak, így Szandi az őt kísérő férjével együtt úgy döntött, inkább nem vállalja a koncertet. 

A rendezvényt a komáromi Angyali Kezek nonprofit szervezet hirdette meg; ők december óta gyűjtenek egy rászoruló családnak, amelyben egy mentálisan sérült édesanya nevel három gyermeket, akik közül kettő szintén beteg.

Szandi megérkezett, majd – arra hivatkozva, hogy kevesen vannak – még a kocsiból sem volt hajlandó kiszállni. Átvette a gázsit, 1500 eurót, majd távozott. Azt mondta, a szerződésében benne van, hogy ötven fő alatt nem ad koncertet, de mi igazolni tudjuk, hogy hatvan jegyet adtunk el a helyszínen, és még további 40-50 fő volt önkéntesként jelen, akik szintén szerették volna őt látni. Igaz, hogy elszórva volt a közönség, de ha a művésznő a színpadra lépett volna, biztos mindenki odamegy nézni őt, hiszen van, aki csak miatta jött el. Beismerem, kezdők vagyunk, nem csináltunk még ilyen rendezvényt, így voltak hibák, de a technikai feltételeket biztosítottuk” – számolt be akkor az esetről az egyik szervező.

Ezt is ajánljuk a témában

Az énekesnő, aki ezután kapott hideg-meleget, később elmondta, hogy szerinte  félreértésről volt szó. Ő előzetesen nem tudott arról, hogy ez egy jótékonysági koncertre szóló meghívás, sajnálja a történteket, és természetesen szeretné visszaadni a pénzt, mivel mindig is szívügye volt a rászorulók támogatása.

Ez azóta meg is történt, 

Szandi pénteken visszautalta a pénzt az alapítvány számlájára, illetve a szervező alapítvány munkatársaival közösen meg is látogatta az érintett családot.

Megnyugodott a lelkem, pénteken visszautaltuk a pénzt a jótékonysági Alapítvány számlájára! A férfi aki a múlt heti madari rendezvényre kiközvetített engem, az Alapítvány vezetője, Daniela kérésére sem adta meg Neki a telefonszámunkat, így előzetesen semmit sem tudtunk arról, hogy a rendezvény egy mélyszegénységben élő család megsegítéséről szól. Az interneten való hosszas keresgélés után pénteken sikerült felvennünk telefonon a kapcsolatot Danielával. Mostanra kiderült, hogy mind a ketten félre voltunk informálva. Ma egy felvidéki fellépésre menet Danielával, ezzel a csodálatos, segítőkész emberrel meglátogattuk a rászoruló családot. Rendkívül kedves emberek akik nagyon rossz körülmények között élnek és komoly segítségre szorulnak” – írt minderről egy hosszú Facebook-bejegyzésben.

Hozzátette, nagyon fáj a szíve, hogy csak utólag tudták meg, kiknek a megsegítéséről szól ez a rendezvény, illetve sajnálja a történteket, és elnézést kér mindenkitől, akit megbántottak.

Mert mi nem ilyen emberek vagyunk, számunkra mindig is fontos volt a rászorulók megsegítése” – fogalmaz a posztjában.

 

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lofejazagyban-2
2024. június 24. 18:29
tehát Szandi eltette a pénzt, maj a balhé kitörése után 10 nappal visszautalta. Aham. A felelős a goosz szervező, aki a kezébe nyomta a borítékot.
Box Hill
2024. június 24. 16:24
Már régen megállapították, hogy a világ nagy jótékonysági szervezeteinek adott minden egyes dollárból csak 17 cent jut el a segítségre szorulóknak.
Cserna János
2024. június 24. 16:00
Ezeket a T. kommentelők nem tudták. Most jó irányba fordult minden. Hiszek az énekesnőnek. Magam is többször jártam úgy, hogy a támogatást szervező alapítványtól kértam a támogatandó család, beteg, szegény telefonszámát, számlaszámlát, mert oda akartam adni a pénzt, nem az alapítványnak, aztán nem adták kmeg. Ők a támogatásokból először a saját költségeiket érvényesítik, c csak a maradékot adják át. Utálatos játék a szükséggel. Vsz. Szandi is így járt. Amúgy leírta, a férje ment tárgyalni, ő azért nem szállt ki az autóból. Ez rendben van.
Oldalkosár
2024. június 24. 14:40
Akkor nem sajnáltad, amikor az ablakon keresztül elvetted a pénzt. Miután kitudódott, próbáltál jól kijönni belőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!