Sztornózta Szandi a jótékonysági koncertet Madaron, vissza szeretné adni a fellépésért járó összeget

2024. június 21. 10:59

Az énekesnő ezzel is segítené a családot, mivel „mindig is szívügye volt a rászorulók megsegítése.”

2024. június 21. 10:59
null

Nyitókép: Szandi Instagram-oldala

Szandi nem lépett fel a felvidéki magyarlakta településére, Madarra meghirdetett koncerten. Az énekesnő a megbeszéltek szerint megérkezett a múlt szombati jótékonysági eseményre, ám mivel túl kevesen voltak a helyszínen, az énekesnő a férjével együtt úgy döntött, nem tartják meg a fellépést – írja a Blikk

Szandi az esti órákban érkezett meg, majd amilyen gyorsan jött, úgy távozott is. Nem lépett színpadra, mert állítólag túl kevesen voltunk”

– számolt be a lap egyik olvasója.

A koncertet a komáromi Angyali Kezek Nonprofit Szervezet hirdette meg, tavaly december óta gyűjtenek egy Madaron élő családnak, ahol a mentálisan sérült anyuka nehéz körülmények között él a három gyermekével, amelyek közül kettő szintén beteg.

„Szandi megérkezett, majd – arra hivatkozva, hogy kevesen vannak – még a kocsiból sem volt hajlandó kiszállni. Átvette a gázsit, 1500 eurót majd távozott. Azt mondta, a szerződésében benne van, hogy ötven fő alatt nem ad koncertet, de mi igazolni tudjuk, hogy hatvan jegyet adtunk el a helyszínen, és még további 40-50 fő volt önkéntesként jelen, akik szintén szerették volna őt látni. Igaz, hogy elszórva volt a közönség, de ha a művésznő a színpadra lépett volna, biztos mindenki odamegy nézni őt, hiszen van, aki csak miatta jött el. Beismerem, kezdők vagyunk, nem csináltunk még ilyen rendezvényt, így voltak hibák, de a technikai feltételeket biztosítottuk” – erősítette meg a történteket az egyik szervező. 

Az énekesnő a meg nem történt fellépés után elmondta, hogy természetesen szeretné visszautalni a pénzt, ezzel is segítve a családot, mivel „mindig is szívügye volt a rászorulók megsegítése.” „Sajnáljuk, hogy így alakult, hiszen a 35 éves pályafutásom során ilyenben még sosem volt részem tette hozzá Szandi. 

 

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gebsi1
2024. június 22. 09:12
Beszarás! Van még olyan aki kíváncsi Szandira????? Fénykorában sem volt egy kiugró tehetség vagy egy különleges énekes, inkább tartozott a "12 egy tucat" kategóriába. Külön elmebaj kategóriát képez az 1500 eurós "gázsija", ami megérne egy "misét".
altona-2
2024. június 21. 21:56
2 éve Lébényben KFT koncert előtt vernyákolt a néni, úgy 80-100 an röhögtünk és szánakoztunk felváltva, a 40 éve pubertációba ragadt szerencsétlenen...
southwind-2
2024. június 21. 17:52
én ezt nem értem, kinyúl a kocsiból és átveszi a pénzt?, és akkor ki adózik, vagy hogy , zsebből zsebbe? aztán telerinyáljuk a sajtót, hogy kicsi a nyögdíj...ez a szandi pláne, egy harmadosztályú énekes....így még falunapokra se hívják
satrafa-2
2024. június 21. 14:43
Voltam olyan HBB koncerten néhány évtizeddel ezelőtt, ahol 20 , azaz húsz fős volt a közönség. Azért, mert a hülye koncertszervező nem hirdette meg a koncertet, a nagyváros nem tudott róla. Hobo ezen úgy bedühödött, hogy két és fél óráig nyomták a zenét. Maradandó élmény volt, ma is jól emlékszem rá. :) Így csinálják az igazi profik, ha "helyzet" van... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!