Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Szabó Tímea megmutatta, hogy milyen egy elvhű politikus

2024. június 11. 16:55

Huh, de jó ilyet is látni!

2024. június 11. 16:55
null
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Szabó Tímea megmutatta, hogy milyen egy elvhű politikus, aki akár a legnagyobb ellenfele mellett is kiáll, ha az erkölcse úgy diktálja. Huh, de jó ilyet is látni! (Nem mindennel értek egyet, például a Böjte ügyben megjegyzett eset nekem annakidején inkább tűnt félreértésnek riporter és alanya között, mint disznóságnak, de a lényeg, hogy akkor is ki kell állni, ha olyat ér igazságtalanság, akit nem kedvelünk, esetleg konkrétan ellenfelünknek tekintjük.)”

***

Ezt is ajánljuk a témában

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:01
🍓 ️ ­É­­r­­t­­­é­­k­­­e­l­­d­­ ­a­ ­s­­z­­e­­­x­­­i­­­ ­­p­­­u­n­­c­­­i­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
szarvas-2
2024. június 18. 06:27
Hej,daliás idők. Amikor a Landenkampf usai (zsido) CIAember ("sajtóattasé") felfedezte,ingyenkurvává tette,cserébe "bevitte a cégbe" "magyar vonalon". Most itt tart-minden gonoszság az arcára irva.Hivatásos "ellenség".
Reszelő Aladár
2024. június 17. 20:51
Varga Judit megérdemelte? Mert elárulta a feminizmust azzal, hogy férjhez ment, gyerekek szült és mégsincs meg a felnőtt videó?
Nimril
2024. június 12. 18:40
Elvhű? Politikus? Te mi a faszról beszélsz? Be lehet már sorolni Peti faszáért. Hajrá, nagy a tülekedés, tegnap Edina is bejelentkezett, nehogy lemaradj....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!