Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Szabad a kampány egész nap, egy megkötéssel

2024. június 09. 06:08

Irány az urna!

2024. június 09. 06:08
null

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Vasárnap a magyarországi szavazás ideje alatt is szabad kampányolni, ez alól 

csak a szavazóhelyiségek 150 méteres környéke a kivétel. 

Általános kampánycsend nincs, a választási törvény azonban előírja, hogy a szavazókörnek helyet adó épület bejáratától számított 150 méteres sugarú területen belül, közterületen nem lehet semmilyen kampánytevékenységet folytatni. 

A szavazás napján választási gyűlést sem lehet tartani.

A Nemzeti Választási Bizottság 2014-es iránymutatása szerint továbbá a választási szervek tagjai a szavazás napján nem viselhetnek ruházatukon jelöltet vagy jelölőszervezetet népszerűsítő, azokhoz köthető szimbólumokat a szavazóhelyiségekben.

(MTI)

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:02
🍓 ️ ­­É­­r­­t­é­­­k­­e­­­l­­d­ ­a­­­ ­s­­z­e­­­x­­­i­­­ ­­­p­­­u­­n­­c­­i­m­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
2024. június 09. 09:55 Szerkesztve
Most kaptam a hírt. Rendőrségi belső utasítás szerint ma nem zaklathatják a zsaruk a gyanús kinézetű cigányokat se igazoltatással. Két dolog van.: -Megteszi a Fidesz helyettük -Fél a tolvaj vajda hogy az egész kormányzata fogdába kerül.. (tessék választani)
csapláros
2024. június 09. 09:33
Patika 2024. június 09. 09:14 ..."Kibaszott Fidesz (nekik már csak ezért se szülök, akkor se, ha bele is őszülök)"... HELYES, egy balfasszal kevesebb. MAJD szülnek a menekült ukránok (27 ezer letelepedett), az letelepedett arabok (a múltkor egy burkás csak tolt egy IKER babakocsit! már 50 ezren vannak), a nyugati leendő kalifátusokból és máshonnan ide menekülők, (a KSH szerint 48 ezren), a kínaiak (23 ezren). A Fidesz szemmel láthatólag TARTJA az elért jóléti állam felé vezető adócsökkentéses, foglalkoztatás és a háztartások vagyonát növelő szintet... A ti fajtátok irtott ki sajna 4-600 ezer zsidót is Magyarországról anno, PEDIG ha most meglennének, akkor nem lenne képes holmi Soros a nyakunkon ugrálni, hanem éppen közülünk ugrálnának az ő nyakán és vásárolnánk föl zsebből Manhattent és a lengyeleket ! Kac-kac...
csapláros
2024. június 09. 09:22
zsocc44 2024. június 09. 07:30 ..."Jól látom, hogy a magyar zászló mellett az ukrán látszik a fényképen?" ... Mi van? A lengyel zászló már le is van szarva??? Ja, ja: mert, hogy az ukrán amúgy ŐSHONOS nemzeti kisebbség Magyarországon (függetlenül attól, hogy egy kicsivel többen lettek az elmúlt években) szemben a SZOMSZÉDOS neonáci államrendű hugyos tótokkal és bocskoros oláhokkal meg az Unió által seggen nyalt Ukrajnával, de az osztrák se sokkal különb. Nálunk PÁRHUZAMOS az önkormányzatiság, ami gyakorlati AUTONÓMIÁT jelent a nemzeti kisebbségeknek, vagyis AUTOMATIKUS a parlamenti képviselet és független attól, hogy egyébként ki milyen politikai irányultságú. NEONÁCIÉKNÁL meg meg kell küzdeniük az ottani többségi neonáci pártokkal, hogy képviseletet kapjanak az ottani juhakol parlamentekben, ahol TILOS, büntetendő a MAGYAR SZÓ! Bezzeg SZLOVÉNIA és a VAJDASÁG ahol automatikus a parlamenti képviselet, szabad a nyelvhasználat, őshonosság, önrendelkezés minden szinten !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!