Cseh Köztársaság
ÉLŐ
Törökország
Grúzia
ÉLŐ
Portugália

„Sikerült ezt is beszopni” – Hont András kiosztotta Mérő Verát

2024. június 18. 20:56

Magyar Péter EP-s szavaztatásával kapcsolatban szólalt meg a publicista.

2024. június 18. 20:56
null

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Mint arról a Mandiner is beszámolt, Mérő Vera úgy tűnik nagyon meglepődött – és csalódott – azzal kapcsolatosan, hogy Magyar Péter megszavaztatta követőit arról, hogy felvegye-e az EP-mandátumát

„Most csak azt gondolom, hogy a magam részéről visszautasítom Magyar ma reggel publikált manipulatív, csak pro érvekkel dolgozó, a »helyes választ« a szavazók szájába adó helyzetértékelését”

– írta Mérő, annak ellenére, hogy korábban meg volt győződve arról, hogy Magyar Péter nem fog kimenni az EP-be. 

Ezt is ajánljuk a témában

Jóvan, akkor ezt is sikerült beszopni”

– írta erre Hont András közösségi oldalán, majd azzal folytatta:  „de már meg is magyarázta, ahogy az elkövetkezendő éveink arról fognak szólni, hogy az ngo-aktívkák magyarázzák, hogy miért rajonganak mindenért, amit Orbánban - elvben - utálnak, a fennkölt ízlésűek, hogy miért szépek a színtelen hangon darált közhelyek, a szigorú erkölcsűek, hogy miért oké az ingyenélés és urizálás, a kényes liberálisok, hogy miért fölösleges a jogállami izé, és miért a sajtószabadság félreértése a sajtó szabadsága”.

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Francesca Rivafinoli

Mandiner

Idézőjel

Drága egybegyűlt hívek! Aki erősen kapaszkodik abba a mondatba, hogy 8 napot lesz csak távol a messiás, az már most kezdje el elengedni ezt is. A biztonság kedvéért.

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2024. június 19. 16:05
"»Sikerült ezt is beszopni« – Hont András kiosztotta Mérő Verát" Hát, a Mérő Verának már csak ilyen virtuális szopás jut — de az orrba-szájba… :DDD
fenris
2024. június 19. 14:20
már a LEGELEJÉN leírta itt a kommentszekció, hogy csak az eurokrata fizetésre hajt :) az egyszeri balekok mégis meglepődnek :)))
Ekrü
2024. június 19. 12:28
@Reszelő Aladár “ MP Dr Miniszterelnök másolata akar lenni, minden orbáni tulajdonsággal “- Ez így igaz. Mindent próbál lenyúlni, még a Budai várban történő fotózkodást is. Egyszerűen irigykedik ra és olyan akar lenni mint ő. S közben nem veszi észre , hogy ő csak egy silány másolat…XDD
5m007h 0p3ra70r
2024. június 19. 10:24
» orrban 2024. június 18. 23:31 Orbán: Készek vagyunk támogatni a holland miniszterelnök NATO-főtitkári jelölését« Hogy klasszikust idézzek: jól be lehettek szarva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!