Nem meglepő: komoly tévedések miatt akarja a kutyapártos Kovács Gergely eltávolítani a turulszobrot

2024. június 20. 08:36

Tárgyi tévedésekkel nehéz vitatkozni a világháborús emlékmű kapcsán.

2024. június 20. 08:36

Nyitókép: MTI/Beliczay László

Pokorni Zoltán, a Hegyvidék jelenlegi polgármestere nyilatkozott a Magyar Nemzetnek Kovács Gergely, a kutyapárt megválasztott polgármesterének ötletéről, miszerint el kéne távolítani a turulszobrot a kerületből.

Pokorni szerint ugyanis „nem hiszem, hogy ez a legfontosabb kérdés, és 

szinte biztos vagyok benne, hogy nem tartozik a legfontosabb várospolitikai problémák közé”. 

Kovács Gergely ugyanis azért akarja eltávolítani a második világháború áldozatainak emlékművét, mert nyilasok neve szerepel azon, ami nem igaz, ugyanis a nácik neveit már évekkel ezelőtt eltávolították a szoborról.

Az ügyben a Magyar Nemzet kereste Kovács Gergelyt is, azonban a viccpárt elnöke telefonon elérhetetlennek bizonyult. A Mi Hazánk Mozgalom elnöke, Toroczkai László pedig már Kovács Gergely kijelentései után azonnal jelezte, nem fogják hagyni, hogy eltávolítsák a magyarság jelképét a kerületből, és minden eszközzel megvédik.

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hill
2024. június 21. 08:03
Hogy a picsába került hivatalba ez az alkesz drogos ökör?????????
Mandiner444hu
2024. június 20. 13:58
Kétpajeszék támadása a magyarok ellen.
FeketeFehér
2024. június 20. 13:20
Az mondjuk közismert tény, hogy a szobrot (emlékművet) engedély nélkül állították fel. Az esztétikán lehet vitatkozni, a tényekkel nem érdemes.
FeketeFehér
2024. június 20. 13:08
A XII. kerületi Turul szobrot egyrészt engedély nélkül állították fel, másrészt meg maga a szobor egy képzőművészeti gyalázat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!