Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

Nem engedünk a brüsszeli bürokraták pénzügyi zsarolásának!

2024. június 13. 14:01

A döntés felháborító és elfogadhatatlan.

2024. június 13. 14:01
null
Orbán Viktor
Orbán Viktor
Facebook

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

„Az Európai Bíróság mai döntése értelmében Magyarországot egyszeri 200 millió + napi 1 millió euróra büntetik, amiért nem engedi be az illegális migránsokat. A döntés felháborító és elfogadhatatlan. Nem engedünk a brüsszeli bürokraták pénzügyi zsarolásának! Megvédjük a határokat és megvédjük a magyar embereket!”

 


 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:00
🍓 ️ ­­É­r­­t­­é­­­k­­­e­­­l­d­­­ ­­a­­ ­­­s­­z­e­­x­­i­­­ ­­­p­­u­­­n­­c­i­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
atti64
2024. június 14. 20:52
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
katedralista1957
2024. június 14. 10:18
Azt is ítélhették volna, hogy európai szabadcsapatok szállják meg Magyarországot és alakítsanak új kormányt. Az is körülbelül ugyanilyen jogállami megoldás lenne az igényes jogi elitnek Európában. Nem vettük észre - kivéve Pokol Bélát-, hogy a politikai döntéshozatalt a jogászokra bízták -jurisztokrácia- , azok meg függetlenek a társadalomtól. Ez még inkább íígy van az EB kényelmes foteljeiben. A valóság ellenszenves, bármilyen nagy is a felfordulás a világban.
gegrolla
2024. június 14. 07:24
Valamit ki kell találni jogi blabla nyelven, hogy az Únió védelmére épített határkerítés ennyibe és ennyibe került bevezetése óta, amibe az EU-nak is be kell szállnia, tehát mindösszesen 300 millió euró és naponta kétmillió euró kamat!És ezt megküldeni Brüsszelbe. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!